reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
upload_2017-2-27_8-45-53.png

Załączniki

• upload_2017-2-27_8-45-53.png
    upload_2017-2-27_8-45-53.png
    112,2 KB · Wyświetleń: 274
Łoo matuchno!!! Jaki piękny wysyp kreseczkowy [emoji5] No w końcu [emoji5] Gratulacje dziewczęta [emoji5]
Ja tu chyba sama zostane... Ale to nic [emoji5] Ciesze się, że Wam się udaje [emoji5]
Ze mną :)

@MartaBarbaraWeronika @shaggy
Ja wiem, że ta kłótnia się rozkrecila niepotrzebnie, ja nie bronie mu teraz wcale pić, jeść jak ja czy cokolwiek, ale tekst, ze czzemu on też ma brać odpowiedzialność mnie wyprowadził z równowagi... i narzekanie, że tym miesiącu lipa z kasą bo ubezpieczenie za auto, przegląd za dwa samochody, badania prenatalne i badania krwi, a on chciał jechać na dwa mecze i turniej mma i przez to w wszystko nie może... odpowiedziałam mu tylko : Ty to masz priorytety...
Pojechał z tym tekstem równo... On się pewnie wcześniej nie zastanawiał nad tym, że będzie tyle wizyt, badań itp, a to kosztuje... Facet. Mój też ciągle coś wymyśli i słucham, że nigdzie nie chodzimy. Ale na bowling ma kasę, albo żeby się z kumplem napić, to niech później nie jęczy :)

Spokojnie ja przynajmniej do lipca nigdzie się nie wybieram. [emoji3]

1usavcqgt1dml95x.png
Przynajmniej zostanie nas trochę że stałej załogi :D zaczynamy się wykruszać powoli...to dobrze, bo to znaczy, że się udaje, ale z drugiej strony trochę szkoda, bo mimo wszystko dziewczyny już nie piszą tak często :)

Marc, ja ciesz pierdziele, super gratki i za egzaminy ( z czego to było?) i za cienie, są coraz bardziej widoczne[emoji173]️

Shaggy, to to są dwa tlusciochy jak nic[emoji7]

Nessi, cudne[emoji179]

Windy, ja tam kciuki zaciskam póki nie ma maupiszona[emoji1364][emoji1364][emoji1364]

Gabrika, kiedy testowanko??

Spark, No odwalił z tym piciem ale przeprosił, to ważne mimo wszystko, mimo ze jesteś zła. Dla mnie kuzwa każda sytuacja w tej ciazy tez jest jakaś overwhelming[emoji849] takie uroki hormonalnej sieczki[emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Podoba mi się jak łączysz angielski z polskim, to zabawne :D

Sporo piłam w nocy, spać nie mogłam ... niby widać taka biała kreskę, tego wlasnie elektronicznego nie mam... ale moze na betę pojadę
Jedź kochana, będziesz pewna!

Przyciemnienie trochę zdj żebyście widziały ... sorry , ze was tym meczejuz nie będę :-)
Nie męczysz, my lubimy oglądać pozytywne testy :)

Dzwoniłam wiecie co powiedzieli, zezna wynik 10 dni sie czeka
Żartujesz sobie??

Cześć Miśki :)
@NeSSi wow fajny ten detektor,
@marc heh wiedziałam, że zdasz, ja widzę cienie na każdym teście które wrzucasz:)
@shaggy wow jakie krechy, super:)
@Spark doskonale rozumiem Twoje rozczarowanie w stosunku do drugiej połówki ;) Facieci mają mniej poskręcane zwoje ;)
@Karolka2106, @Jola8986 i na Was przyjdzie czas :*
@queen_b każda teściowa jest jak nietoperz - wszystkiego się czepia ;)
@gabrika czekam na dobre wieści od Ciebie,
@Naciia oh jest cień! 10dpo u mnie nic nie wyszło,

A u mnie kreski ciemnieją :eek:
Kurde coraz bardziej do mnie dociera.. i boję się że znowu będzie pusto w środku albo coś nie tak;/
Na razie spokojnie czekam, zobaczymy.
Byłam u endo, dała mi Euthyrox więc mam czego chciałam :)
Buziaki
Super :) gratuluję :)

relgx1hpw702se3x.png

Ha, a mi się dzisiaj dobrze dzień zaczął :D pojechałam na Komendę i mowię do Pana z uśmiechem, że dostałam od nich zaproszenie za wycieraczką, uśmiechnął się i zaprosił mnie do środka. Pokazał mi art. i widełki 100-300 mandat, na początku twierdził, że łagodnie mnie potraktuje i da 100, ale się pousmiechalam, on coś zagadał i dał mi pouczenie [emoji3][emoji3] pierwszy raz trafiłam na jakiegoś fajnego policjanta [emoji3]

relgx1hpw702se3x.png

reklama
Do góry