mam nadzieje ze cos z tego wyjdzieKotek Ty w dni nieparzyste,ja w parzyste heh :-)
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mam nadzieje ze cos z tego wyjdzieKotek Ty w dni nieparzyste,ja w parzyste heh :-)
Super,trzymam kciuki :-)Marc gratulacje egzaminów,i ciąży kochana,nessi piękne bicie sercaAntonina u mnie dziś 16dc w 14byl zastrzyk seksik wczoraj zobaczymy może wystarczy ,wszystkim gratuluję za 2krreseczki
Dziś trzecia wyższa,dlatego wyznaczyla się owu na14 dcmam nadzieje ze cos z tego wyjdziea jak dziś temp\? jaki masz nick na ovufriend?
no i prawidłowo bo w 13 dc wyszedł pozytywny test wiec owu była pewnie w 14Dziś trzecia wyższa,dlatego wyznaczyla się owu na14 dc![]()
Cześć Miśki
@NeSSi wow fajny ten detektor,
@marc heh wiedziałam, że zdasz, ja widzę cienie na każdym teście które wrzucasz
@shaggy wow jakie krechy, super
@Spark doskonale rozumiem Twoje rozczarowanie w stosunku do drugiej połówkiFacieci mają mniej poskręcane zwoje
@Karolka2106, @Jola8986 i na Was przyjdzie czas :*
@queen_b każda teściowa jest jak nietoperz - wszystkiego się czepia
@gabrika czekam na dobre wieści od Ciebie,
@Naciia oh jest cień! 10dpo u mnie nic nie wyszło,
A u mnie kreski ciemnieją
Kurde coraz bardziej do mnie dociera.. i boję się że znowu będzie pusto w środku albo coś nie tak;/
Na razie spokojnie czekam, zobaczymy.
Byłam u endo, dała mi Euthyrox więc mam czego chciałam
Buziaki![]()
Przyciemnienie trochę zdj żebyście widziały ... sorry , ze was tym meczejuz nie będę :-)
Dzwoniłam wiecie co powiedzieli, zezna wynik 10 dni sie czeka
Szczerze to teraz już nic nie liczę, bo @ przyszła 5 dni szybciej, TSH mam wysokie, ale zmieniłam leki więc może już jest niskie
t-time wylicza mi okres na 11.03. (30 dni o ile owu była 17 dc.)Dziś trzecia wyższa,dlatego wyznaczyla się owu na14 dc![]()