reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziękuję kochana ;*
Mam nadzieję, że jak na prenatalnych dzidzie zobaczy jak się rusza to uwierzy i bardziej to do niego dojdzie... bo póki co mamm wrażenie, że jeszcze do nieego ta ciąża nie dotarla, tymm bardziej, że ani nie widać po mnie, ani objawow nie mam nadal :) a Ty jak Martus? :)

U mnie jakoś, dziękuję, że pytasz [emoji9]
Dzisiaj ostatni dzień z clo, póki co żadnych objawów negatywnych brak na szczęście. Martwię się tylko o endo bo @ jakas dziwna była. Pierw delikatne plamienie krwią, potem 1dc taki bardzo lekki, a do dziś tylko i wyłącznie brązowe plamienia takie, że wkładka wystarczyła. Zawsze miałam skąpe, ale nie aż tak. Staram się nie wkręcać sobie żadnych negatywnych myśli i czekam na monitoring za tydzień

reklama
Dzwoniłam wiecie co powiedzieli, zezna wynik 10 dni sie czeka

Eee nie może być :) poszukaj labo z wynikami online. Na pewni ma diagnostyka. Z tego co pamietam, to jesteś z Wawy, wiec tam na każdym kroku można zrobić betę z odbiorem pobliski godz :)

- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170][emoji170][emoji170] luty 2014

Ostatnia edycja:
@marc spróbuj zadz. Gdzie indziej :) i wrzuć ten facelle :)
@Martaldz to dobrze, jak ubocznych nie masz :) a o endo dbasz? :) myślę, że clo tak szybko by go nie zniszczyło, chyba, że już wcześniej było w kieepskim stanie

Cześć Miśki :)
@NeSSi wow fajny ten detektor,
@marc heh wiedziałam, że zdasz, ja widzę cienie na każdym teście które wrzucasz:)
@shaggy wow jakie krechy, super:)
@Spark doskonale rozumiem Twoje rozczarowanie w stosunku do drugiej połówki ;) Facieci mają mniej poskręcane zwoje ;)
@Karolka2106, @Jola8986 i na Was przyjdzie czas :*
@queen_b każda teściowa jest jak nietoperz - wszystkiego się czepia ;)
@gabrika czekam na dobre wieści od Ciebie,
@Naciia oh jest cień! 10dpo u mnie nic nie wyszło,

A u mnie kreski ciemnieją :eek:
Kurde coraz bardziej do mnie dociera.. i boję się że znowu będzie pusto w środku albo coś nie tak;/
Na razie spokojnie czekam, zobaczymy.
Byłam u endo, dała mi Euthyrox więc mam czego chciałam :)
Buziaki

Załączniki

• 27.02.jpg
    27.02.jpg
    128,3 KB · Wyświetleń: 108
Cześć Miśki :)
@NeSSi wow fajny ten detektor,
@marc heh wiedziałam, że zdasz, ja widzę cienie na każdym teście które wrzucasz:)
@shaggy wow jakie krechy, super:)
@Spark doskonale rozumiem Twoje rozczarowanie w stosunku do drugiej połówki ;) Facieci mają mniej poskręcane zwoje ;)
@Karolka2106, @Jola8986 i na Was przyjdzie czas :*
@queen_b każda teściowa jest jak nietoperz - wszystkiego się czepia ;)
@gabrika czekam na dobre wieści od Ciebie,
@Naciia oh jest cień! 10dpo u mnie nic nie wyszło,

A u mnie kreski ciemnieją :eek:
Kurde coraz bardziej do mnie dociera.. i boję się że znowu będzie pusto w środku albo coś nie tak;/
Na razie spokojnie czekam, zobaczymy.
Byłam u endo, dała mi Euthyrox więc mam czego chciałam :)
Buziaki
Piękne te krechy, piękne!!! :D

reklama
@Naciia u mnie super widać cień i to różowy! :)
@NeSSi zakochałam się w tym tętnie, super!!! Może drugi maluszek się już wchłonął... kiedy kontrola?
@marc gratuluję egzaminu :*
@shaggy super kracha, gratuluję i myśl pozytywnie! :)
@queen_b co z tą teściową ? :p
@gabrika czekam na Twój test :)
Nie wchłonął się jeszcze niunia, w piątek go widziałam na monitorze ...w ogóle nic się nie zmienił po paru dniach.
Wizytę mam jutro z samego rana.

Mac mi kreski pomimo wysokiej bety z dnia na dzień nie ciemniały. Pamiętaj, że używasz dupnych testów paskowych. Proszę kup dla swojego spokoju jakiś w plastikowym opakowaniu test. Zobaczysz, że wyjdzie dużo ciemniejsza bez zabawy w zmianę zdjęć na negatywy. Trzymam kciuki.

Do góry