reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Wczoraj byliśmy u znajomych i pił, dzisiaj po 10h snu wielce potrzebował energetyka, bo bolą go nogi od chodzenia w prracy (ennergetyk na ból, kretynizm). Pokrecilan nosem i mówię, że widzę, że wszystkie jego obietnice poszły w las... na wyjezdzie w Wisle jak dostałam tego silnego bólu to powiedział, że pić nie będzie do porodu bo mogę go potrzebować i co wtedy, a energetyki tylko gdy naprawdę potrzeba, fajki juz niee ( na imprezie jedną zapalił).
On do mnie: sama pozwolilas mi się napić i zapalić - tak, nie będę mu bronić, sam ma swój rozum, i sam obiecał...
Na koniec usłyszałam, że skoro ma nie pić to nie chce już chodzić na imprezy do znajomych bo nie będzie się tłumaczył czemu odmawia i kłamał (nikt z nich jeszcze nie wie), poza tym ON NIE ROZUMIE, czemu jak ja nie mogę pić to on też w tym musi uczestniczyć i brać odpowiedzialność - i tu mi wybiło!
Powiedziałam, że nie będę go ograniczać, i nie musi brać za nic odpowiedzialności a dziecko sama sobie wychowam i niech się odwali, bo przez niego mam stresy, ze mogę sie wyprowadzic i będzie mógł sobie żyć dalej bez ograniczeń i BEZ DZIECKA!
Poplakał się, przeprosił itd... błagał żebym tak więcej nie mówiła.
Jestem pewna, że to i tak się jeszcze powtórzy...
Nie denerwuj się kochana. Faceci muszą do niektórych decyzji dojrzeć. Będzie dobrze. Pewnie jak będzie mógł powiedzieć, że nie chce pić bo możesz go potrzebować, będzie mu łatwiej. Nie wiem dlaczego ale często faceci odmawiając alkoholu postrzegają to jako ujme na honorze.

1usavcqgt1dml95x.png

reklama
Marc, ja ciesz pierdziele, super gratki i za egzaminy ( z czego to było?) i za cienie, są coraz bardziej widoczne[emoji173]️

Shaggy, to to są dwa tlusciochy jak nic[emoji7]

Nessi, cudne[emoji179]

Windy, ja tam kciuki zaciskam póki nie ma maupiszona[emoji1364][emoji1364][emoji1364]

Gabrika, kiedy testowanko??

Spark, No odwalił z tym piciem ale przeprosił, to ważne mimo wszystko, mimo ze jesteś zła. Dla mnie kuzwa każda sytuacja w tej ciazy tez jest jakaś overwhelming[emoji849] takie uroki hormonalnej sieczki[emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Marc, ja ciesz pierdziele, super gratki i za egzaminy ( z czego to było?) i za cienie, są coraz bardziej widoczne[emoji173]️

Shaggy, to to są dwa tlusciochy jak nic[emoji7]

Nessi, cudne[emoji179]

Windy, ja tam kciuki zaciskam póki nie ma maupiszona[emoji1364][emoji1364][emoji1364]

Gabrika, kiedy testowanko??

Spark, No odwalił z tym piciem ale przeprosił, to ważne mimo wszystko, mimo ze jesteś zła. Dla mnie kuzwa każda sytuacja w tej ciazy tez jest jakaś overwhelming[emoji849] takie uroki hormonalnej sieczki[emoji23]

Z polonistycznej i przyrody ;-) Dziękuje bardzo :-*

Te testy pepino tez sa do dupy... z facell ładna kreseczka ten wczorajszy dzisiaj juz widoczna nawet , a pepino bardziej czulszy i nic :-(
Co jest :-(

Masz szanse kupic elektroniczy? Moj test w 24dc byl Tak blady ze M nie uwierzyl I polecial po ten digital. Nie wiem jaka ma on czulosc ale odpowiedz jest YES albo NO, nie ma niczego pomiedzy. Jesli wykryje bHcg to na pewno pokaze. Mi wtedy strasznie dlugo "myslal" bo stezenie pewnie bylo male, ale pokazal w koncu YES. Po kilku dniach ten sam wynik pokazal sie w nawet nie minute.

Masz szanse kupic elektroniczy? Moj test w 24dc byl Tak blady ze M nie uwierzyl I polecial po ten digital. Nie wiem jaka ma on czulosc ale odpowiedz jest YES albo NO, nie ma niczego pomiedzy. Jesli wykryje bHcg to na pewno pokaze. Mi wtedy strasznie dlugo "myslal" bo stezenie pewnie bylo male, ale pokazal w koncu YES. Po kilku dniach ten sam wynik pokazal sie w nawet nie minute.

Sporo piłam w nocy, spać nie mogłam ... niby widać taka biała kreskę, tego wlasnie elektronicznego nie mam... ale moze na betę pojadę

reklama
Do góry