reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Wczoraj lekarka wspominała, że za miesiąc będziemy już mogli się starać. Ale dzisiaj dpytam dokładniej.
No ulżyło mi bo już jest po, przeżyłam, nic mi nie wycięli i wyjdę do domu w końcu[emoji2]
Super że już po wszystkim :-) i że humor dopisuje. Mam nadzieję że szybko dojdziesz do siebie i wznowisz starania.
Millo, kotek co u was?
U mnie temperatura WZROSŁA do 36.8 [emoji16] zobaczymy jutro czy to nie jednorazowy skok.

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzien dobry wszystkim :happy2::happy:
@marc ja też widzę cień na twoim teście uważam że coś tam się szykuje i na pewno bedzie to piękna niespodzianka....
@ludek0288 u Ciebie też cos tam widać takze chyba czeka nas juz niedlugo wysyp takich prawdziwych dwóch kreseczek bez watpliwosci jeszcze @judytka777 do Was dojdzie i może ktos jeszcze i ekipa na listopad jak ta lalaaaaaaaa :-D
:-D:-D (bo to juz chyba listopad bedzie)
@auslanderka cieszy mnie to że masz juz wszystko za sobą teraz tylko ważne by z nadzieją patrzeć w przyszłość , życzę ci kochana.z calego serduszka szybkiej regeneracji ,dobrych wyników i zadnych przeciwwskazań w dalszych próbach starania sie o swoj malutki cud ,w koncu każda z Nas sie doczeka ...My kobiety nie raz wiele musimy przejsc w zyciu ale zawsze dajemy rady się podnieść i walczyc dalej .... ;-) ;)
;-) ;);-) ;)

U mnie dziś 18dc wczoraj jeszcze poszalelismy z moim ukochanym obudzilam go przed 2.00 i wykorzystałam a co tam nie raz to on mnie budzi przed 5 jak wstaje do pracy to ja tez go mogę czasem obudzic przynajmniej raz w miesiącu :biggrin2::biggrin2::biggrin2:

Pozatym u mnie po wiosennych juz temperaturach znowu nasypal śnieg buuuuuuu :crazy::crazy::crazy: a juz moja dusza cieszyla sie tym ze w.koncu go nie ma , czlowiek przez te srednio groźne zimy przyzwyczail się do szybkiej wiosny i teraz tylko wyczekuje jej na kazdym kroku :rolleyes:

Milej sobotki życzę Wam dziewczyny ,wypoczywajcie ,używajcie i "wykorzystujcie" każda możliwą sytuacje ....:rofl::rofl2:

Oprócz kurzu na umywalce - co codziennie szoruje nic nie ma na teście ....
Mi się wydaje ze na tych dwóch górnych zdjęciach widzę cień. Nie skladaj broni, masz jeszcze czas na 2 kreskę. [emoji8] [emoji110]

1usavcqgt1dml95x.png

Uff dobrze, ze już po i najważniejsze, ze jesteś cała i zdrowa [emoji4] odpoczywaj kochanie

@marc poczekaj z testowaniem może przynajmniej 2 dni wtedy będziesz widziała czy faktycznie ciemnieje ... ale wierze, ze tak [emoji7]
Ja testuje w dzień @ chyba bym nie dała rady psychicznie z takimi wahaniami ...rozumiem Cie doskonale

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuje :-*

Dzien dobry wszystkim :happy2::happy:
@marc ja też widzę cień na twoim teście uważam że coś tam się szykuje i na pewno bedzie to piękna niespodzianka....
@ludek0288 u Ciebie też cos tam widać takze chyba czeka nas juz niedlugo wysyp takich prawdziwych dwóch kreseczek bez watpliwosci jeszcze @judytka777 do Was dojdzie i może ktos jeszcze i ekipa na listopad jak ta lalaaaaaaaa :-D
:-D:-D (bo to juz chyba listopad bedzie)
@auslanderka cieszy mnie to że masz juz wszystko za sobą teraz tylko ważne by z nadzieją patrzeć w przyszłość , życzę ci kochana.z calego serduszka szybkiej regeneracji ,dobrych wyników i zadnych przeciwwskazań w dalszych próbach starania sie o swoj malutki cud ,w koncu każda z Nas sie doczeka ...My kobiety nie raz wiele musimy przejsc w zyciu ale zawsze dajemy rady się podnieść i walczyc dalej .... ;-) ;)
;-) ;);-) ;)

U mnie dziś 18dc wczoraj jeszcze poszalelismy z moim ukochanym obudzilam go przed 2.00 i wykorzystałam a co tam nie raz to on mnie budzi przed 5 jak wstaje do pracy to ja tez go mogę czasem obudzic przynajmniej raz w miesiącu :biggrin2::biggrin2::biggrin2:

Pozatym u mnie po wiosennych juz temperaturach znowu nasypal śnieg buuuuuuu :crazy::crazy::crazy: a juz moja dusza cieszyla sie tym ze w.koncu go nie ma , czlowiek przez te srednio groźne zimy przyzwyczail się do szybkiej wiosny i teraz tylko wyczekuje jej na kazdym kroku :rolleyes:

Milej sobotki życzę Wam dziewczyny ,wypoczywajcie ,używajcie i "wykorzystujcie" każda możliwą sytuacje ....:rofl::rofl2:
Dzięki że liczysz na to ze mi się uda ale ja sama w to jakoś nie wierzę.no zobaczymy.Ale dzięki bo chciałabym być listopadowka:tak:

Miłego dnia dziewczyny idę coś sprzątać.mój mlodszy syn ma dziś urodziny.już 8 lat:szok:jak ten czas leci...buzki

reklama
@marc, @ludek0288 widać cienie gratulacje. Oby ciemniały.

@shaggy masz super wynik progesteronu, tylko się cieszyć[emoji106]

@bertha powiedzmy ogólnie, że jest elektronikiem. Ale jesteś naszą nauczycielką tutaj. Straszne te zrosty, 1raz coś takiego widzę. Czekam na linka do yt.

@gabrika jak dzisiaj tempka?

@antonia, @Kotek i jak był dzisiaj skok temperatury?

Ja wracam do żywych. Operacja się udała. Cysty usunięte jajnik cały został. Jednak była ciąża w jajowodzie, wyciągnęli ją jakoś ciśnieniem nie otwierając jajowodu, który też dalej jest cały i zdrowy ze mną[emoji38]. Także pełen sukces. Już chodzę sama do toalety, zgięta w pół ale daję radę. Obudziłam się ciut za szybko jak akurat wyjmowali mi cewnik, taki ból bo leki przestały działać, mega parcie na pęcherz (jak się okazało to nie prawdziwe, powodowane właśnie wyjmowaniem cewnika). Zaczęłam im tam ryczeć, że boli, że siku bo się zsikam. Zanim do mnie dotarło gdzie jestem i co się dzieje to minęło kilka minut[emoji12] zrobiłam awanturę na koniec hehe. Ale już jest ok. Dzisiaj powinni mnie puścić do domu koło południa. Zjadłam śniadanie, w końcu coś zjadłam[emoji4] . Wracam drzemać dalej[emoji2] dziękuję Wam bardzo za kciuki.
Muszę jeszcze pogadać z lekarką czy już tak zawsze u mnie będzie, że ciąża= fabryka cyst[emoji27] . Mam nadzieję, że to było jednorazowe. Miała któraś z Was może tak?
Udanego weekendu dziewczynki.

@Emzilka co do seksi bielizny szpitalnej[emoji12] to po operacji ubrali mnie w gacie jakiejś babci od brzucha do kolan prawie[emoji20] [emoji21] . Zero gustu[emoji12]
Kochana dobrze ze juz masz to za sobą. Fajnie ze nie musieli ruszać jajowodow bo po ingerencji to zrosty i inne pierdoly mogą się przyplatac. Przykro mi że nie zdarzył się mały cud. Trzymam za Ciebie kciuki[emoji8]

1usavcqgt1dml95x.png

Do góry