@marc,
@ludek0288 widać cienie gratulacje. Oby ciemniały.
@shaggy masz super wynik progesteronu, tylko się cieszyć[emoji106]
@bertha powiedzmy ogólnie, że jest elektronikiem. Ale jesteś naszą nauczycielką tutaj. Straszne te zrosty, 1raz coś takiego widzę. Czekam na linka do yt.
@gabrika jak dzisiaj tempka?
@antonia,
@Kotek i jak był dzisiaj skok temperatury?
Ja wracam do żywych. Operacja się udała. Cysty usunięte jajnik cały został. Jednak była ciąża w jajowodzie, wyciągnęli ją jakoś ciśnieniem nie otwierając jajowodu, który też dalej jest cały i zdrowy ze mną[emoji38]. Także pełen sukces. Już chodzę sama do toalety, zgięta w pół ale daję radę. Obudziłam się ciut za szybko jak akurat wyjmowali mi cewnik, taki ból bo leki przestały działać, mega parcie na pęcherz (jak się okazało to nie prawdziwe, powodowane właśnie wyjmowaniem cewnika). Zaczęłam im tam ryczeć, że boli, że siku bo się zsikam. Zanim do mnie dotarło gdzie jestem i co się dzieje to minęło kilka minut[emoji12] zrobiłam awanturę na koniec hehe. Ale już jest ok. Dzisiaj powinni mnie puścić do domu koło południa. Zjadłam śniadanie, w końcu coś zjadłam[emoji4] . Wracam drzemać dalej[emoji2] dziękuję Wam bardzo za kciuki.
Muszę jeszcze pogadać z lekarką czy już tak zawsze u mnie będzie, że ciąża= fabryka cyst[emoji27] . Mam nadzieję, że to było jednorazowe. Miała któraś z Was może tak?
Udanego weekendu dziewczynki.
@Emzilka co do seksi bielizny szpitalnej[emoji12] to po operacji ubrali mnie w gacie jakiejś babci od brzucha do kolan prawie[emoji20] [emoji21] . Zero gustu[emoji12]