reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@marc gratuluje serdecznie kreseczke widac i to nawet dobrze ,nie jest az taka blada ....&&&& trzymam by kreseczka sciemniala tak bys nie miala wątpliwości.... ;););)
@auslanderka na pewno najgorsze w tym wszystkim jest czekanie ...
Moja kolezanka jak zostala przyjeta na oddzial patologi ciąży wlasnie na zabieg bo maluszek przestal sie rozwijać to leżała na sali z dwiema dziewczynami ktore mialy juz sporo widoczne brzuszki jedna lezala tam ze wzgledu na cukrzycę o ile pamietam a druga nie pamietam tak czy tak ona tam biedna leżała z nimi czekajac na zabieg i sluchajac z jednej jak i z drugiej strony dzwieku bijacych serduszek to dopiero jest nie do pomyslenia gdzie te przełożone czy nie wiem kto maja rozum klasc do łóżka osobe z rozdartym sercem do dziewczyn ktore ciesza sie ciąża ...:errr::crazy:
@Paraplu powodzenia kochana....

U mnie kochanie staranek ciag dalszy korzystam ile mogę :):):)
Zastanawiam się jak to jest z tym bólem owulacyjnym bo wszedzie inaczej piszą a ja jak wiecie nie mam z tym doswiadczenia bo nigdy nie bralam takich rzeczy pod uwagę zaczelam sie nad tym zastanawiac dopiero po zameldowaniu sie tutaj na forum hehe:-D:-D:-D:-D
Takze mam do Was pytanie a w zasadzie dwa ...
1. Kiedy występuje ból jajników w dniach plodnych? Podczas owu przed czy po?
2.czy śluz bialy ale ciagnacy jest sluzem plodnym?czy zawsze jest on przeźroczysty?
Z gory kochane dziekuje za odpowiedz .... pozdrowionka

Tak pozatym.to u mnie dzis deszcz ,deszcz i jeszcze raz deszcz taka pogoda do du.... choc idealna do leżakowania ale najlepiej we dwoje heheh:laugh2::laugh2::laugh2:

Ostatnia edycja:
reklama
Ja już w domku i wkoncu kawa:)
Ja jak kiedyś lezalam w szpitalu z drugim synem bo dostałam krwawienia ponieważ podnioslam starszego syna to na sali bylam z dziewczyną która szła na lyzeczkowania i po nim płakała strasznie a ja w strachu o swoją dzidzie bałam się jeszcze bardziej.nie wiem jak oni mogą tak robić.straszne to jest:realmad:

@marc gratuluje serdecznie kreseczke widac i to nawet dobrze ,nie jest az taka blada ....&&&& trzymam by kreseczka sciemniala tak bys nie miala wątpliwości.... ;););)
@auslanderka na pewno najgorsze w tym wszystkim jest czekanie ...
Moja kolezanka jak zostala przyjeta na oddzial patologi ciąży wlasnie na zabieg bo maluszek przestal sie rozwijać to leżała na sali z dwiema dziewczynami ktore mialy juz sporo widoczne brzuszki jedna lezala tam ze wzgledu na cukrzycę o ile pamietam a druga nie pamietam tak czy tak ona tam biedna leżała z nimi czekajac na zabieg i sluchajac z jednej jak i z drugiej strony dzwieku bijacych serduszek to dopiero jest nie do pomyslenia gdzie te przełożone czy nie wiem kto maja rozum klasc do łóżka osobe z rozdartym sercem do dziewczyn ktore ciesza sie ciąża ...:errr::crazy:

U mnie kochanie staranek ciag dalszy korzystam ile mogę :):):)
Zastanawiam się jak to jest z tym bólem owulacyjnym bo wszedzie inaczej piszą a ja jak wiecie nie mam z tym doswiadczenia bo nigdy nie bralam takich rzeczy pod uwagę zaczelam sie nad tym zastanawiac dopiero po zameldowaniu sie tutaj na forum hehe:-D:-D:-D:-D
Takze mam do Was pytanie a w zasadzie dwa ...
1. Kiedy występuje ból jajników w dniach plodnych? Podczas owu przed czy po?
2.czy śluz bialy ale ciagnacy jest sluzem plodnym?czy zawsze jest on przeźroczysty?
Z gory kochane dziekuje za odpowiedz .... pozdrowionka

Tak pozatym.to u mnie dzis deszcz ,deszcz i jeszcze raz deszcz taka pogoda do du.... choc idealna do leżakowania ale najlepiej we dwoje heheh:laugh2::laugh2::laugh2:
Masakra.
Ja od wczoraj jestem sama w pokoju.
Co do objawów ból owulacyjny może być bólem okołoowulacyjnym. Każda ma inaczej. Musisz się sama trochę poobserwować. Ja w styczniu miałam tak, że obudziło mnie kłucie w lewym jajniku. Obudziłam M i podziałaliśmy. I chyba to było to... śluzy też różnie. W teori w dzień szczytu śluzu, czyli jak przypomina on białko jajka to jest owulacja. Ale teoria teorią, życie życiem..

Ja już w domku i wkoncu kawa:)
Ja jak kiedyś lezalam w szpitalu z drugim synem bo dostałam krwawienia ponieważ podnioslam starszego syna to na sali bylam z dziewczyną która szła na lyzeczkowania i po nim płakała strasznie a ja w strachu o swoją dzidzie bałam się jeszcze bardziej.nie wiem jak oni mogą tak robić.straszne to jest:realmad:
Dokladnie ja tez tego nie rozumiem u Nas w szpitalu jest tak samo

reklama
marc ja tez widzę. koniecznie powtórz płytkowym :)
czekam na owu :) dziś 16 dc
upload_2017-2-24_9-6-24.png

Załączniki

• upload_2017-2-24_9-6-24.png
    upload_2017-2-24_9-6-24.png
    108,5 KB · Wyświetleń: 256
Do góry