Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mi tam wszystko jedno bylo, a w synku jestem zakochana po uszyNajwazniejsze aby byl dzidz, a czy chlopiec czy dziewczynka to juz niewazne.. Aby byl caly i zdrowy
Może jeszcze nic straconego. @ jeszcze nie przyszła więc jest nadzieja [emoji8]Na teście biel aż w oczy razi, nie zostaniecie ciotkami mojego listopadowego Bąbla [emoji1]
Na teście biel aż w oczy razi, nie zostaniecie ciotkami mojego listopadowego Bąbla [emoji1]
To tu są robione zakłady?? [emoji23]Ale jak to??? Byłaś moim pewnikiem w tym rozdaniu! No nic! Jak nie teraz to za miesiąc.
- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170][emoji170][emoji170] luty 2014
Jak ja nie cierpię tych popsutych testów [emoji6]Na teście biel aż w oczy razi, nie zostaniecie ciotkami mojego listopadowego Bąbla [emoji1]
Dobrze ze u bukmachera nie postawiłas, miałabym cię na sumieniu [emoji23]Ale jak to??? Byłaś moim pewnikiem w tym rozdaniu! No nic! Jak nie teraz to za miesiąc.
- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170][emoji170][emoji170] luty 2014