reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

hej laski, u nas wietrzna pogoda, niedawno wrocilam z malym z dworu i spi do teraz, szwagierke chcialam z nim wyslac rano bo byla, ale sie leniowi isc nie chcialo bo zimno wiec ja powedrowalam sama teraz, male zakupy zrobilam po drodze :)
Tomek mowi do mnie, po cholere tyle ciastek kupujesz, walaja sie po szafkach!!!
hmmm w szafce byly rurki waniliowe, miny snickersy, twixy i reszta tych mini cuksow, 7 estelli z biedry, hmmm ja zjadlam jedna estelle, zostala jedna, mam zagadke, kto zjadl 5? :D nie wspominajac o reszcie slodyczy

reklama
hej laski, u nas wietrzna pogoda, niedawno wrocilam z malym z dworu i spi do teraz, szwagierke chcialam z nim wyslac rano bo byla, ale sie leniowi isc nie chcialo bo zimno wiec ja powedrowalam sama teraz, male zakupy zrobilam po drodze :)
Tomek mowi do mnie, po cholere tyle ciastek kupujesz, walaja sie po szafkach!!!
hmmm w szafce byly rurki waniliowe, miny snickersy, twixy i reszta tych mini cuksow, 7 estelli z biedry, hmmm ja zjadlam jedna estelle, zostala jedna, mam zagadke, kto zjadl 5? :D nie wspominajac o reszcie slodyczy
Taki żarłok jak u mnie, nawet o tym samym imieniu, zgadłam? :D hehe

Nessi powiedz co się stało? Usg miałaś? Nie mogę w to uwierzyć

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Troszkę się wzięłam w garść ...mam dla kogo. Ale ilekroć wspominam to ...łzy same lecą. Tak bardzo mi żal tego dzieciątka. Okropnie. Wiem, że to się stało w piątek, w piątek poczułam ból w miejscu w którym się znajdował ...doszło znowu delikatne krwawienie. Czułam, że coś jest nie tak ...po prostu czułam. I usłyszałam najgorsze ''jeden nie dotrwał''. 4 lekarzy, więc nie mam złudzeń bo mój K chciał jeszcze skonsultować to z innym lekarzem. Dzidziuś ma duży obrzęk całego ciała co może sugerować dużą wadę genetyczną. Rokowania dla drugiego w tej sytuacji są niepewne, chociaż jest obecnie okazem zdrowia. Powiedział, że w najgorszym wypadku dostanę skurczy poronnych i stracę oba, zakażenie organizmu lub płodu, albo przedwczesny poród. Najlepiej dla mnie powiedział, że byłoby, gdyby dziecko skamieniało czy jakoś tak i obkurczyło się, wtedy zachowa szczelność i zostanie wydalone po porodzie w połogu.
Drugi bobas zdrowy, przezierność idealna, ruchliwy jakby miał ADHD, udzieliły się mu moje nerwy i nie chciał się dać zbadać.
Oto moje niunia...
Zdrowy bobas (czuję, że dziewczynka)
WP_20170221_001.jpg

WP_20170221_002.jpg

I aniołek mój:
WP_20170221_004.jpg

WP_20170221_005.jpg

WP_20170221_006.jpg

WP_20170221_007.jpg

Załączniki

• WP_20170221_001.jpg
    WP_20170221_001.jpg
    169,9 KB · Wyświetleń: 462
  • WP_20170221_002.jpg
    WP_20170221_002.jpg
    163,7 KB · Wyświetleń: 457
  • WP_20170221_004.jpg
    WP_20170221_004.jpg
    160,1 KB · Wyświetleń: 469
  • WP_20170221_005.jpg
    WP_20170221_005.jpg
    166,2 KB · Wyświetleń: 458
  • WP_20170221_006.jpg
    WP_20170221_006.jpg
    173,6 KB · Wyświetleń: 461
  • WP_20170221_007.jpg
    WP_20170221_007.jpg
    184,3 KB · Wyświetleń: 457
Troszkę się wzięłam w garść ...mam dla kogo. Ale ilekroć wspominam to ...łzy same lecą. Tak bardzo mi żal tego dzieciątka. Okropnie. Wiem, że to się stało w piątek, w piątek poczułam ból w miejscu w którym się znajdował ...doszło znowu delikatne krwawienie. Czułam, że coś jest nie tak ...po prostu czułam. I usłyszałam najgorsze ''jeden nie dotrwał''. 4 lekarzy, więc nie mam złudzeń bo mój K chciał jeszcze skonsultować to z innym lekarzem. Dzidziuś ma duży obrzęk całego ciała co może sugerować dużą wadę genetyczną. Rokowania dla drugiego w tej sytuacji są niepewne, chociaż jest obecnie okazem zdrowia. Powiedział, że w najgorszym wypadku dostanę skurczy poronnych i stracę oba, zakażenie organizmu lub płodu, albo przedwczesny poród. Najlepiej dla mnie powiedział, że byłoby, gdyby dziecko skamieniało czy jakoś tak i obkurczyło się, wtedy zachowa szczelność i zostanie wydalone po porodzie w połogu.
Drugi bobas zdrowy, przezierność idealna, ruchliwy jakby miał ADHD, udzieliły się mu moje nerwy i nie chciał się dać zbadać.
Oto moje niunia...
Zobacz załącznik 796292
Zobacz załącznik 796293
I aniołek mój:
Zobacz załącznik 796294
Zobacz załącznik 796295
Zobacz załącznik 796296
Zobacz załącznik 796297
Tak mi przykro. Musisz być silna dla drugiego maluszka. Trzymaj się kochana

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Oto moje niunia...
Zobacz załącznik 796292
Zobacz załącznik 796293
I aniołek mój:
Zobacz załącznik 796294
Zobacz załącznik 796295
Zobacz załącznik 796296
Zobacz załącznik 796297
poryczalam sie :( Boze drogi

reklama
Oto moje niunia...
Zobacz załącznik 796292
Zobacz załącznik 796293
I aniołek mój:
Zobacz załącznik 796294
Zobacz załącznik 796295
Zobacz załącznik 796296
Zobacz załącznik 796297
bardzo mi przykro.....ale trzeba walczyć o drugą dzidzię.bądź silna!!!przytulam mocno.Będzie dobrze zobaczysz!!

Do góry