reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

mfifi04 jak przyjdzie na ciebie czas to będziesz miała mega śluz zobaczysz :) ja idę w następny piątek na operację a czuje ze mnie łamie w kościach :/
A po operacji tez mam szlaban na ciążę mniej więcej na 5 m ;)
Myślę mfifi04 że nasze maluchy chcą być w lato urodzone wrzesień im nie leżał ;)

reklama
mfifi04 jak przyjdzie na ciebie czas to będziesz miała mega śluz zobaczysz :) ja idę w następny piątek na operację a czuje ze mnie łamie w kościach :/
A po operacji tez mam szlaban na ciążę mniej więcej na 5 m ;)
Myślę mfifi04 że nasze maluchy chcą być w lato urodzone wrzesień im nie leżał ;)
Witaj kochana. Lepiej już się czujesz? Ja nie mogę wytrzymać i od jutra zaczynam z zabezpieczeniem ;) też nad tym myślałam że im ten miesiąc nie leżał;)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Witaj kochana. Lepiej już się czujesz? Ja nie mogę wytrzymać i od jutra zaczynam z zabezpieczeniem ;) też nad tym myślałam że im ten miesiąc nie leżał;)

U mnie ok minus szykująca się grypa :/
Dokładnie ja uważam że maluchy chcą być urodzone od maja do sierpnia żeby mamusią się lepiej spacerowało przy ładnej pogodzie ;) ja powiem ci ze zawsze chciałam urodzić między kwietniem a lipcem lubię te miesiące kojarzą mi się pozytywnie :)

U mnie ok minus szykująca się grypa :/
Dokładnie ja uważam że maluchy chcą być urodzone od maja do sierpnia żeby mamusią się lepiej spacerowało przy ładnej pogodzie ;) ja powiem ci ze zawsze chciałam urodzić między kwietniem a lipcem lubię te miesiące kojarzą mi się pozytywnie :)
Grypa? To zdrówka życzę [emoji57] pewnie spacer w pięknej pogodzie ;) trzeba się zabrać do tego maj już niedługo ;)

@NeSSi bardzo mi przykro... :(

Ja dzisiaj robilam badania. Zaraz jadę po wyniki i do gina. Mdłości nie odpuszczają. Niestety muszę iść na zwolnienie bo nie jestem w stanie normalnie funkcjonować a co dopiero pracować... już i tak dwa dni mnie nie było, niby zatrucie. Ale nie ma co udawać.

Co ma być to będzie. Trzymajcie kciuki.

Ja dzisiaj robilam badania. Zaraz jadę po wyniki i do gina. Mdłości nie odpuszczają. Niestety muszę iść na zwolnienie bo nie jestem w stanie normalnie funkcjonować a co dopiero pracować... już i tak dwa dni mnie nie było, niby zatrucie. Ale nie ma co udawać.

Balbinko daj od razu znać :)

reklama

Kochana teraz musisz dbać o siebie. Powodzenia na wizycie. Daj koniecznie znać[emoji110] [emoji110] [emoji110]

Do góry