reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

mfifi04 jak przyjdzie na ciebie czas to będziesz miała mega śluz zobaczysz :) ja idę w następny piątek na operację a czuje ze mnie łamie w kościach :/
A po operacji tez mam szlaban na ciążę mniej więcej na 5 m ;)
Myślę mfifi04 że nasze maluchy chcą być w lato urodzone wrzesień im nie leżał ;)

reklama
mfifi04 jak przyjdzie na ciebie czas to będziesz miała mega śluz zobaczysz :) ja idę w następny piątek na operację a czuje ze mnie łamie w kościach :/
A po operacji tez mam szlaban na ciążę mniej więcej na 5 m ;)
Myślę mfifi04 że nasze maluchy chcą być w lato urodzone wrzesień im nie leżał ;)
Witaj kochana. Lepiej już się czujesz? Ja nie mogę wytrzymać i od jutra zaczynam z zabezpieczeniem ;) też nad tym myślałam że im ten miesiąc nie leżał;)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Witaj kochana. Lepiej już się czujesz? Ja nie mogę wytrzymać i od jutra zaczynam z zabezpieczeniem ;) też nad tym myślałam że im ten miesiąc nie leżał;)

U mnie ok minus szykująca się grypa :/
Dokładnie ja uważam że maluchy chcą być urodzone od maja do sierpnia żeby mamusią się lepiej spacerowało przy ładnej pogodzie ;) ja powiem ci ze zawsze chciałam urodzić między kwietniem a lipcem lubię te miesiące kojarzą mi się pozytywnie :)

U mnie ok minus szykująca się grypa :/
Dokładnie ja uważam że maluchy chcą być urodzone od maja do sierpnia żeby mamusią się lepiej spacerowało przy ładnej pogodzie ;) ja powiem ci ze zawsze chciałam urodzić między kwietniem a lipcem lubię te miesiące kojarzą mi się pozytywnie :)
Grypa? To zdrówka życzę [emoji57] pewnie spacer w pięknej pogodzie ;) trzeba się zabrać do tego maj już niedługo ;)

@NeSSi bardzo mi przykro... :(

Ja dzisiaj robilam badania. Zaraz jadę po wyniki i do gina. Mdłości nie odpuszczają. Niestety muszę iść na zwolnienie bo nie jestem w stanie normalnie funkcjonować a co dopiero pracować... już i tak dwa dni mnie nie było, niby zatrucie. Ale nie ma co udawać.

Co ma być to będzie. Trzymajcie kciuki.

Ja dzisiaj robilam badania. Zaraz jadę po wyniki i do gina. Mdłości nie odpuszczają. Niestety muszę iść na zwolnienie bo nie jestem w stanie normalnie funkcjonować a co dopiero pracować... już i tak dwa dni mnie nie było, niby zatrucie. Ale nie ma co udawać.

Balbinko daj od razu znać :)

reklama

Kochana teraz musisz dbać o siebie. Powodzenia na wizycie. Daj koniecznie znać[emoji110] [emoji110] [emoji110]

Do góry