reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ness... [emoji26] dobrze ze drugi Bąbelek jest silny! Dacie radę... A masz jakieś zalecenia, coś na podtrzymanie drugiej fasolki w razie co? Trzymam za was kciuki.

m7a4xuun7rn9jc7g.png

reklama
Nessi tule ciebie kochana co przeżywasz nie chce nawet sobie wyobrażać :,( jakbyś chciała pogadać to pisz będę ciebie wspierała tak jak umiem.

Bulbasek [emoji7] [emoji7] swoją drogą zobaczcie jak to pięknie matka natura wymyśliła. Taki centymetrowy czlowieczek a już mu pikawa szaleje [emoji173] piękne to...

U mnie dzisiaj w kuchni jak na wojnie, placków ziemniaczanych mi się zachciało, krew się leje... [emoji23]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

reklama
Troszkę się wzięłam w garść ...mam dla kogo. Ale ilekroć wspominam to ...łzy same lecą. Tak bardzo mi żal tego dzieciątka. Okropnie. Wiem, że to się stało w piątek, w piątek poczułam ból w miejscu w którym się znajdował ...doszło znowu delikatne krwawienie. Czułam, że coś jest nie tak ...po prostu czułam. I usłyszałam najgorsze ''jeden nie dotrwał''. 4 lekarzy, więc nie mam złudzeń bo mój K chciał jeszcze skonsultować to z innym lekarzem. Dzidziuś ma duży obrzęk całego ciała co może sugerować dużą wadę genetyczną. Rokowania dla drugiego w tej sytuacji są niepewne, chociaż jest obecnie okazem zdrowia. Powiedział, że w najgorszym wypadku dostanę skurczy poronnych i stracę oba, zakażenie organizmu lub płodu, albo przedwczesny poród. Najlepiej dla mnie powiedział, że byłoby, gdyby dziecko skamieniało czy jakoś tak i obkurczyło się, wtedy zachowa szczelność i zostanie wydalone po porodzie w połogu.
Drugi bobas zdrowy, przezierność idealna, ruchliwy jakby miał ADHD, udzieliły się mu moje nerwy i nie chciał się dać zbadać.
Oto moje niunia...
Zdrowy bobas (czuję, że dziewczynka)
Zobacz załącznik 796292
Zobacz załącznik 796293
I aniołek mój:
Zobacz załącznik 796294
Zobacz załącznik 796295
Zobacz załącznik 796296
Zobacz załącznik 796297
Nessi o ile dobrze pamiętam to jedno dzieciątko było od razu słabsze. Może dlatego stało się jak się stało. na szczęście drugie jest zdrowe i silne. Musi być dobrze. Juz zbyt wiele złego ci się przytrafiło. Jestem z toba[emoji8]

1usavcqgt1dml95x.png

Do góry