reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny nic nie kumam:/ jak przez cały czas kiedy podejrzewam plodne i owulacje wczoraj lub dwa dni temu to śluzu brak lub tyci tylko a dziś to mnie zalało:/ ehhh i bądź tu mądry

To że nie ma śluzu na zewnątrz, to nie znaczy że nie ma go w środku :)

Pisałyście dziewczyny o tym, że czasem trzeba zresetować umysł by w końcu starania o dziecko przybrały pożądaną formę i zakończyły się sukcesem. Ja uważam, że duże znaczenie ma też to jak o tym myślimy: czy jesteśmy pozytywnie do tematu nastawione, czy dajemy sobie szansę, czy przyciągamy tylko pozytywne myśli i nakierowujemy swój organizm na dobre tory, czy raczej wątpimy i czasem nawet przestajemy wierzyć, że sie uda.

Wiara (w jakimkolwiek wymiarze ją rozumiemy: czy to religijny, czy filozoficzny, a może po prostu duchowy) potrafi przenosić góry. I wiele razy się to spełniło.

Poczęcie dziecka, to tak na prawdę jak wygrana w toto lotka, potrzeba by zgrało się wiele czynników w jednym czasie. Nasze organizmy to nie szwajcarskie zegarki, nie da się ich nakręcić by działały co miesiąc w ten sam sposób. Zbyt wiele czynników na nas oddziałuje, czasem nawet niepotrzebnych i nie przewidzianych (choroby, stres, itp). Warto o tym pamiętać!

I w końcu: wszystko z umiarem! Jeżeli chcemy dziecka to owszem powinno nam na tym zależeć, ale z umiarem. Nie dostrajajmy całego świata pod ten temat. Żyjmy normalnie, może nawet troche lepiej. Dajmy sobie więcej przyjemności, więcej ciekawych rzeczy róbmy. To pomoże uzyskać balans i efekty już niebawem dla każdej z nas powinny być o 100% lepsze :)

I w końcu, myślę sobie że dla mnie to forum to taki trochę upust moich emocji, mogę z kimś podzielić się tym wszystkim co mnie martwi, czego nie wiem i z czego się cieszę. Dzięki Wam nie duszę tego wszystkiego w sobie i myślę sobie, że to też pomaga mi utrzymać pewnego rodzaju balans :) To forum jest wręcz wskazane :):)

To tyle... wyprodukowałam normalnie co niemiara :D Zawijam się do łóżka... cały dzień mam dreszcze i brakuje mi siły... chyba jakieś choróbsko się wykluwa :(

reklama
[emoji17] [emoji17] [emoji17] [emoji17] [emoji17] [emoji17] dobrze że dopiero to 7 dc

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No to spoko te moje to w 15dc wychodzily wiec głowa do gory [emoji6]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
Lenusia 24.09.14 [emoji254]
Fasolka [emoji271] październik 2017
6t1d [emoji235]

No to spoko te moje to w 15dc wychodzily wiec głowa do gory [emoji6]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
Lenusia 24.09.14 [emoji254]
Fasolka [emoji271] październik 2017
6t1d [emoji235]
Ale się wkurzylam, jutro lecę do apteki !!!!!!!

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Rob na przykład jeden o 16 a drugi o 21.
Najlepsze sa domowe labolatorium i facelle, ale cena o wiele wyższa. Jak macie paypala zamowcie zielone na ebayu.

Potwierdzam,ze zielone z ebay pierwsza klasa [emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji106]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Nic nie ma oprócz testowej... już od dziesięciu dni to samo. Może cykl bezowulacyjny
Raczej testy jednak do bani ... spróbuj z innymi i działaj. Nie zwracaj uwagi na te testy. Ja w tym cyklu bez testów ... nic nie kontroluje. Ale jak chcesz jednak wiedzieć polecam te z rossmanna- i domowe laboratorium i facelle. Lepiej parę groszy dopłacić niż się stresować. Nie myśl o najgorszym, niestety często to złośliwość rzeczy martwych ... głowa do góry [emoji6]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Taaak
Wkradam sie na watek hehe
Potwierdzam,ze zielone z ebay pierwsza klasa [emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji106]

To chyba były te? Cenowo moze mozna znaleźć taniej ale pokazuje tylko jak wyglada opakowanie.
Link do: One Step® 50 Ovulation - Fertility Tests + 10 Pregnancy Home Urine Test Kits

reklama
To chyba były te? Cenowo moze mozna znaleźć taniej ale pokazuje tylko jak wyglada opakowanie.
Link do: One Step[emoji768] 50 Ovulation - Fertility Tests + 10 Pregnancy Home Urine Test Kits

Do góry