reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

To u mnie podobnie z tym urlopem. Ogólnie ze mnie typ kanapowca ale wakacje muszą być aktywne. Leżenie na plaży nie dla mnie. Tylko ze ja mam problem z samolotem, a więc wiele ciekawych opcji odpada.

1usavcqgt1dml95x.png
Dlaczego masz problem z samolotem? Strach czy inne dolegliwosci?

reklama
To u mnie podobnie z tym urlopem. Ogólnie ze mnie typ kanapowca ale wakacje muszą być aktywne. Leżenie na plaży nie dla mnie. Tylko ze ja mam problem z samolotem, a więc wiele ciekawych opcji odpada.

1usavcqgt1dml95x.png
Hehe można statkiem albo samochodem tylko na to potrzeba więcej czasu.
Podróżowanie daleko jest drogie z biurami. Samemu można sporo oszczędzić.
Jak kiedyś pomyślałam, że zrobimy sobie objazdówkę po europie, ale jak policzyłam to wyszło drożej niż 2 tygodnie w indonezji....

Basia masz piękną temperaturę, który to dc?

Hehe można statkiem albo samochodem tylko na to potrzeba więcej czasu.
Podróżowanie daleko jest drogie z biurami. Samemu można sporo oszczędzić.
Jak kiedyś pomyślałam, że zrobimy sobie objazdówkę po europie, ale jak policzyłam to wyszło drożej niż 2 tygodnie w indonezji....

Basia masz piękną temperaturę, który to dc?
Z tym statkiem tez bym nie ryzykowala [emoji12] ale samochodem jest ok. Tylko Tajlandia, Indonezja czy Madagaskar to już nie bardzo.

1usavcqgt1dml95x.png

Dziewczyny u mnie już małpowy pryszcz także bedzie okres [emoji6]
Dziś mam 24 dc na 28/29
Ale wczoraj mierzyłam temperaturę i miałam tylko 36,7 ! ( w ustach) wiec świruje mi mocno ta temperatura... dziś rano zmierzyłam na dole i się zdziwiłam jak to możliwe, że taki przeskok.. hm..
Piszecie o wakacjach [emoji6] ale ja bym już chciała lato!! Mój M zaklepał nam już apartament w Albani [emoji3]
Jak tam walentynki? My dzisiaj obchodzimy 11 rocznice bycia razem ! [emoji15] znalazłam rano w kuchni moje ulubione pudełeczko czekoladek ferrero rocher [emoji16] i jak tu się odchudzać [emoji33][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziś mam 24 dc na 28/29
Ale wczoraj mierzyłam temperaturę i miałam tylko 36,7 ! ( w ustach) wiec świruje mi mocno ta temperatura... dziś rano zmierzyłam na dole i się zdziwiłam jak to możliwe, że taki przeskok.. hm..
Piszecie o wakacjach [emoji6] ale ja bym już chciała lato!! Mój M zaklepał nam już apartament w Albani [emoji3]
Jak tam walentynki? My dzisiaj obchodzimy 11 rocznice bycia razem ! [emoji15] znalazłam rano w kuchni moje ulubione pudełeczko czekoladek ferrero rocher [emoji16] i jak tu się odchudzać [emoji33][emoji23]

Do Albanii się wybieracie? Fajnie ;) tempke powinnaś sprawdzać w jednym miejscu, bo nie będzie miarodajna, na dole najlepiej :) a pryszcz jeszcze o niczym nie świadczy :)

Ty wyobraź sobie jak mój pracuje w Mondelez, czyli Milka i te sprawy, obecnie mam karton ciastek w przedpokoju... Karton powoli pustoszeje...

relgx1hpw702se3x.png

Żebyś wiedziała, przed owu to ja w ogóle nie patrze na kalendarz, a potem coś człowieki odbija do głowy :p ale będę się starała teraz zająć innymi rzeczami, więc może uda mi się trochę zapomnieć o tym.

A gdzie się wybieracie na urlop?

My już chyba z 6 miesięcy planujemy i nie możemy się na nic zdecydować ^_^ chciałabym polecieć najpóźniej w kwietniu gdzieś gdzie będe mogłą wygrzać tyłek w ciepłej, morskiej wodzie :)

Ja tez! Jak znajdziesz jakieś fajne miejsce to daj znać :)

- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170][emoji170][emoji170] luty 2014

reklama
Dziś mam 24 dc na 28/29

Ja również znalazłam ferrero . Chyba podobne gusty smakowe mamy[emoji4]

1usavcqgt1dml95x.png

Do góry