reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

To u mnie podobnie z tym urlopem. Ogólnie ze mnie typ kanapowca ale wakacje muszą być aktywne. Leżenie na plaży nie dla mnie. Tylko ze ja mam problem z samolotem, a więc wiele ciekawych opcji odpada.

1usavcqgt1dml95x.png
Dlaczego masz problem z samolotem? Strach czy inne dolegliwosci?

reklama
To u mnie podobnie z tym urlopem. Ogólnie ze mnie typ kanapowca ale wakacje muszą być aktywne. Leżenie na plaży nie dla mnie. Tylko ze ja mam problem z samolotem, a więc wiele ciekawych opcji odpada.

1usavcqgt1dml95x.png
Hehe można statkiem albo samochodem tylko na to potrzeba więcej czasu.
Podróżowanie daleko jest drogie z biurami. Samemu można sporo oszczędzić.
Jak kiedyś pomyślałam, że zrobimy sobie objazdówkę po europie, ale jak policzyłam to wyszło drożej niż 2 tygodnie w indonezji....

Basia masz piękną temperaturę, który to dc?

Hehe można statkiem albo samochodem tylko na to potrzeba więcej czasu.
Podróżowanie daleko jest drogie z biurami. Samemu można sporo oszczędzić.
Jak kiedyś pomyślałam, że zrobimy sobie objazdówkę po europie, ale jak policzyłam to wyszło drożej niż 2 tygodnie w indonezji....

Basia masz piękną temperaturę, który to dc?
Z tym statkiem tez bym nie ryzykowala [emoji12] ale samochodem jest ok. Tylko Tajlandia, Indonezja czy Madagaskar to już nie bardzo.

1usavcqgt1dml95x.png

Dziewczyny u mnie już małpowy pryszcz także bedzie okres [emoji6]
Dziś mam 24 dc na 28/29
Ale wczoraj mierzyłam temperaturę i miałam tylko 36,7 ! ( w ustach) wiec świruje mi mocno ta temperatura... dziś rano zmierzyłam na dole i się zdziwiłam jak to możliwe, że taki przeskok.. hm..
Piszecie o wakacjach [emoji6] ale ja bym już chciała lato!! Mój M zaklepał nam już apartament w Albani [emoji3]
Jak tam walentynki? My dzisiaj obchodzimy 11 rocznice bycia razem ! [emoji15] znalazłam rano w kuchni moje ulubione pudełeczko czekoladek ferrero rocher [emoji16] i jak tu się odchudzać [emoji33][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziś mam 24 dc na 28/29
Ale wczoraj mierzyłam temperaturę i miałam tylko 36,7 ! ( w ustach) wiec świruje mi mocno ta temperatura... dziś rano zmierzyłam na dole i się zdziwiłam jak to możliwe, że taki przeskok.. hm..
Piszecie o wakacjach [emoji6] ale ja bym już chciała lato!! Mój M zaklepał nam już apartament w Albani [emoji3]
Jak tam walentynki? My dzisiaj obchodzimy 11 rocznice bycia razem ! [emoji15] znalazłam rano w kuchni moje ulubione pudełeczko czekoladek ferrero rocher [emoji16] i jak tu się odchudzać [emoji33][emoji23]

Do Albanii się wybieracie? Fajnie ;) tempke powinnaś sprawdzać w jednym miejscu, bo nie będzie miarodajna, na dole najlepiej :) a pryszcz jeszcze o niczym nie świadczy :)

Ty wyobraź sobie jak mój pracuje w Mondelez, czyli Milka i te sprawy, obecnie mam karton ciastek w przedpokoju... Karton powoli pustoszeje...

relgx1hpw702se3x.png

Żebyś wiedziała, przed owu to ja w ogóle nie patrze na kalendarz, a potem coś człowieki odbija do głowy :p ale będę się starała teraz zająć innymi rzeczami, więc może uda mi się trochę zapomnieć o tym.

A gdzie się wybieracie na urlop?

My już chyba z 6 miesięcy planujemy i nie możemy się na nic zdecydować ^_^ chciałabym polecieć najpóźniej w kwietniu gdzieś gdzie będe mogłą wygrzać tyłek w ciepłej, morskiej wodzie :)

Ja tez! Jak znajdziesz jakieś fajne miejsce to daj znać :)

- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170][emoji170][emoji170] luty 2014

reklama
Dziś mam 24 dc na 28/29

Ja również znalazłam ferrero . Chyba podobne gusty smakowe mamy[emoji4]

1usavcqgt1dml95x.png

Do góry