reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Moje marzenie: wypasiony hotel, ciepło, basen, morze/ocean, ale inclusive, atrakcje dla 3latka. Jestem tak przepracowana, ze jedyne o czym marże, to leżak, basen, drink i słońce.
Tak spędziliśmy wakacje w Egipcie przed poczęciem syna :) teraz Egipt odpada ze względów bezpieczeństwa

- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170][emoji170][emoji170] luty 2014

reklama
Do Albanii się wybieracie? Fajnie ;) tempke powinnaś sprawdzać w jednym miejscu, bo nie będzie miarodajna, na dole najlepiej :) a pryszcz jeszcze o niczym nie świadczy :)

Ty wyobraź sobie jak mój pracuje w Mondelez, czyli Milka i te sprawy, obecnie mam karton ciastek w przedpokoju... Karton powoli pustoszeje...

relgx1hpw702se3x.png
Oj zazdroszczę, albo i nie. Ja bym wszystko na poczekaniu zjadła. A potem w drzwi nie zmieściła [emoji12] .

1usavcqgt1dml95x.png

A nie porównywaliście cen za granicą? My kiedyś sprawdzaliśmy ceny nad morzem i stwierdziłam, że ich grubo pogieło :p
Mi za 5 nocy z wyżywieniem na 3 osoby wychodzi ok 1600 zł, także zagranicę za taką kwotę nie polecę :) tak jak pisałam, w związku z kupnem i remontem mieszkania mamy ogromne wydatki w ciągu najbliższego pół roku, także zostaje nam morze :) zresztą byliśmy w tym ośrodku w zeszłym roku i same warunki, jak i wyżywienie in plus :)

relgx1hpw702se3x.png

Mi za 5 nocy z wyżywieniem na 3 osoby wychodzi ok 1600 zł, także zagranicę za taką kwotę nie polecę :) tak jak pisałam, w związku z kupnem i remontem mieszkania mamy ogromne wydatki w ciągu najbliższego pół roku, także zostaje nam morze :) zresztą byliśmy w tym ośrodku w zeszłym roku i same warunki, jak i wyżywienie in plus :)

relgx1hpw702se3x.png

A no to racja :) Cena bardzo dobra.

My też niebawem przerzucimy się na wydatki mieszkaniowe/domowe, więc doskonale Cię rozumiem!

reklama
A ja dziś do gin na przychodni e skoro mogę mieć skierowania na hormony,to idę 3dc to jeszcze mi dziś zrobię,trzymam za was,bulbasek pisz po wizycie,i zastanawiam się czy kupić dobre wino i zrobić mężowi kolację tylko jaką?zero pomysłów

Do góry