reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Moje marzenie: wypasiony hotel, ciepło, basen, morze/ocean, ale inclusive, atrakcje dla 3latka. Jestem tak przepracowana, ze jedyne o czym marże, to leżak, basen, drink i słońce.
Tak spędziliśmy wakacje w Egipcie przed poczęciem syna :) teraz Egipt odpada ze względów bezpieczeństwa

- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170][emoji170][emoji170] luty 2014

reklama
Do Albanii się wybieracie? Fajnie ;) tempke powinnaś sprawdzać w jednym miejscu, bo nie będzie miarodajna, na dole najlepiej :) a pryszcz jeszcze o niczym nie świadczy :)

Ty wyobraź sobie jak mój pracuje w Mondelez, czyli Milka i te sprawy, obecnie mam karton ciastek w przedpokoju... Karton powoli pustoszeje...

relgx1hpw702se3x.png
Oj zazdroszczę, albo i nie. Ja bym wszystko na poczekaniu zjadła. A potem w drzwi nie zmieściła [emoji12] .

1usavcqgt1dml95x.png

A nie porównywaliście cen za granicą? My kiedyś sprawdzaliśmy ceny nad morzem i stwierdziłam, że ich grubo pogieło :p
Mi za 5 nocy z wyżywieniem na 3 osoby wychodzi ok 1600 zł, także zagranicę za taką kwotę nie polecę :) tak jak pisałam, w związku z kupnem i remontem mieszkania mamy ogromne wydatki w ciągu najbliższego pół roku, także zostaje nam morze :) zresztą byliśmy w tym ośrodku w zeszłym roku i same warunki, jak i wyżywienie in plus :)

relgx1hpw702se3x.png

Mi za 5 nocy z wyżywieniem na 3 osoby wychodzi ok 1600 zł, także zagranicę za taką kwotę nie polecę :) tak jak pisałam, w związku z kupnem i remontem mieszkania mamy ogromne wydatki w ciągu najbliższego pół roku, także zostaje nam morze :) zresztą byliśmy w tym ośrodku w zeszłym roku i same warunki, jak i wyżywienie in plus :)

relgx1hpw702se3x.png

A no to racja :) Cena bardzo dobra.

My też niebawem przerzucimy się na wydatki mieszkaniowe/domowe, więc doskonale Cię rozumiem!

reklama
A ja dziś do gin na przychodni e skoro mogę mieć skierowania na hormony,to idę 3dc to jeszcze mi dziś zrobię,trzymam za was,bulbasek pisz po wizycie,i zastanawiam się czy kupić dobre wino i zrobić mężowi kolację tylko jaką?zero pomysłów

Do góry