caltha
Fanka BB :)
ja też z tych nie-GreyowychO jak dobrze, myślałam już ze coś ze mną nie tak [emoji23] [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja też z tych nie-GreyowychO jak dobrze, myślałam już ze coś ze mną nie tak [emoji23] [emoji23]
Ja mam podobnie raz 30 potem 36 a bywa że 42 dni także masakra- gdyby nie testy owulacyjne to byłoby ciężko. W pierwsza ciążę zaszłam w 7 CS.Spark no właśnie tu jest problem,bo raz jest 29 dni,potem 33,potem 37,później 29.... jakiś dramat.
A co do dzieci,ja od zawsze chciałam tylko jedno,a tu taka odmiana.
Możliwe,możesz mieć 2owu,ja tak miałam w tym mc 1 w 13dc 2 w 15Jeju... Wchodzę a tu takie rzeczy [emoji20] [emoji17] mfifi, strasznie mi przykro, serio,.. Nie podejmuj decyzji teraz, uspokoj uczucia, znajdź przyczynę. My tu będziemy czekać [emoji8]
Spark, ty tam nie szalej kobito! Żeś dała z tym spacerem...
Paraplu, ten twój chłop to niezły okaz [emoji23]
Widzę że tu same fanki greya [emoji1] chyba tylko ja, czarna owca, uważam czas na przeczytanie książki i obejrzenie filmu za stracony i już nigdy go nie odzyskam[emoji23] [emoji23]
Dziewczyny, szkoda że @ przyszły... Co za miesiąc, aż się wierzyć nie chce... [emoji17]
U mnie 21dc i rozciągliwy śluz, możliwe to? Już był w 15-16.., nie kumam.
Dziś działajKochane, czy możecie luknąć na wykres? Nie wiem jak mam to rozumieć czy któraś tak miała?? W dodatku dzisiaj zalalo mnie wodnistym śluzem... Co z tą owu??
Kochana ja tak miałam w ciąży (wtedy jeszcze nie wiedziałam, że w niej jestem), to było w 5 lub 6 tygodniu, ale wszystko było dobrze, u Ciebie też będzie :*
Bardzo mi przykro
Co do Greya nie tylko Ty masz takie odczuciaw moim przypadku pierwsza część była w miarę, mocno w miarę, druga gorzej, trzecia totalne flaki z olejem. Film jeszcze gorszy ale ja tam jestem fanką kryminałów, więc nie ma co porównywać
Dzisiaj tak, jak poniżej. Zupełnie nie wiem jak to interpretować...
I tego się trzymaj :*