Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymaj się dziewczyno,pamiętaj że tu jesteśmy gdybyś chciała pogadać i wylać złość tego świata,tule cię mocnoPoronilam[emoji24] [emoji24] [emoji24] [emoji24] [emoji24] zostawiam was dziewczyny za dużo mnie to kosztuje.
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Myślę ze od dziś. Jakieś takie epizody to mogło być wahania hormonów. Dziś to juz miesiączka na pewno. Z resztą nie ma co liczyć okres sie skończy i działaj co drugi dzien.Witajcie z rana u mnie krew się pojawiła,dziś @powinna być teraz nie wiem jak liczyć czy od dziś okres,czy te dwa dni wcześniej
Poronilam[emoji24] [emoji24] [emoji24] [emoji24] [emoji24] zostawiam was dziewczyny za dużo mnie to kosztuje.
Kochana, wiem jak taka strata boli. Dużo sił dla Ciebie, dla Was :* odpoczywaj, przeżyj swoją żałobę, wyplacz, wykrzycz. Ono wróci- nie było jeszcze gotowePoronilam[emoji24] [emoji24] [emoji24] [emoji24] [emoji24] zostawiam was dziewczyny za dużo mnie to kosztuje.
Ojej[emoji17]Poronilam[emoji24] [emoji24] [emoji24] [emoji24] [emoji24] zostawiam was dziewczyny za dużo mnie to kosztuje.
w styczniu 2.5roku skończyła. Dziś na szczęście lepiej. U nas to strach przy jelitówce, bo ona strasznie malutka, taki roczniak, więc każdy gram na wagę złota i zanim odrobi stracone kg to mija sporo czasu i wtedy też nie rośnie.@mfifi04 nie znajduję słów
pocieszenia...przykro mi
@Spark mam nadzieję że to nic takiego. Jak najszybciej zwijaj się stamtąd i do lekarza
@caltha biedne maleństwo[emoji20]ile coreczka ma lat? Moja rok temu miała jelitowke. Ja i M też mało przytomności nie straciłam taka silna...
Zdrówka dla córki!
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom