reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
@mfifi04 nie mogę w to uwierzyć... Tak nagle... przecież nic nie zapowiadało tego... Kochana, dużo siły. Pisz jak tylko będziesz chciała.

Nimitii, dziękuję Kochana, ze pytasz. U mnie na razie wszystko dobrze. Zaczął się 7 tydzień. We wtorek wizyta. Te sytuacje dziewczyn mnie zdolowaly. Co się dzieje? Ech.

A jak u Ciebie?
Wiem, mnie też to przestraszyło strasznie. Dla mnie to jest okropne nienawidzę pierwszego trymestru tyle może się wydarzyć :( pamiętam z synem to ja nawet nie myślałam o tym a tu...
U mnie jest nadal czekanie nic się nie dzieje jeszcze się nie oczyszczam jal do piątku to się nie ruszy idę na izbę.
A tak myślę intensywnie o tym czy chce spróbować jeszcze jeden raz i coraz to bardziej czuje że nie mam już siły boje się. Nie chciałabym trzeci raz to znów przechodzić tym bardziej ze szanse na kolejne poronienie będą bardzo wysokie.

Wiem, mnie też to przestraszyło strasznie. Dla mnie to jest okropne nienawidzę pierwszego trymestru tyle może się wydarzyć :( pamiętam z synem to ja nawet nie myślałam o tym a tu...
U mnie jest nadal czekanie nic się nie dzieje jeszcze się nie oczyszczam jal do piątku to się nie ruszy idę na izbę.
A tak myślę intensywnie o tym czy chce spróbować jeszcze jeden raz i coraz to bardziej czuje że nie mam już siły boje się. Nie chciałabym trzeci raz to znów przechodzić tym bardziej ze szanse na kolejne poronienie będą bardzo wysokie.
Nimitii ciekawe dlaczego tak długo u Ciebie to trwa? Że się nie zaczyna oczyszczać?

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Poronilam[emoji24] [emoji24] [emoji24] [emoji24] [emoji24] zostawiam was dziewczyny za dużo mnie to kosztuje.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Mfifi, tak bardzo mi przykro.... :(

Witajcie z rana u mnie krew się pojawiła,dziś @powinna być teraz nie wiem jak liczyć czy od dziś okres,czy te dwa dni wcześniej
Od dzisiaj. Szkoda ze przyszła..

Spark, trzymaj sie tam i oszczędzaj.

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

reklama
Jej, strasznie długo to trwa. Może jedź wcześniej niech zrobią usg, zobaczą jeszcze co tam się dzieje.

Teraz nie decyduj o kolejnej próbie. Jak już będzie to za Tobą, opanujesz chorobę wtedy zadecyduj. Daj sobie czas :*

Do góry