reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Spark, ja bym na Twoim miejscu mimo wszystko ruszyła niebo i ziemię żeby pojechać do tego szpitala. Na tak wczesnym etapie ciąży każdy ból jest groźny. Tym bardziej taki jak Ty miałaś. Ja raz dostałam takiego bólu, że się wyprostować nie mogłam. Wtedy stało się najgorsze..
Ale jak pojedziesz na ip to zobaczysz że wszystko jest w porządku. Uspokoisz się i nie będziesz o tym myśleć tyle. Stres w ciąży nie jest wskazany.

reklama
Spark, mfifi trzymajcie sie!!
Mfifi mocno plamilas? Pojechalas sama do szpitalu? Dobrze, ze jestes pod opieka.

Spark, a zadzwon do swojego gina moze, powiedz co sie wydarzylo i zobaczysz co poradzi..[emoji848] bo Tak to trudno powiedziec cholera.. Ja bym pewnie tez pojechala spradzic.

Piszcie co u was koniecznie, bedzie dobrze[emoji1364][emoji1364][emoji1364]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej!

Dziewczyny trzymajcie się! Jak sie dzis czujecie?

- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170][emoji170][emoji170] luty 2014

Spark, mififi kciuki trzymam. No musi być dobrze. Dajcie znać, co z Wami.
Spark a Ty szybko na usg, silny ból plus ból z jajnika to bardzo niepokojący objaw. Oby to jednak kwestia przeforsowania lub kiełbasa nie posłużyła.

U nas młoda dostała jelitówki, więc z działań co 2dni nici, ostatni raz w czwartek :/ zamiast ściągać majtki, to co chwilę w dzikich wrzaskach ściągam pieluchy i tylko "mamusiu nie będzie już boleć?" " mamusiu boję się" i cały dzień i pół nocy na rękach

reklama
U mnie nic, noc spokojnie przespana, żadnego bólu już nie było. Jak wstałam z łóżka to lekko pikało, ale tak jak zwykle, na wszelki wypadek jeszcze się położyłam na chwilkę :) luteina wzięta.
@mfifi04 co u Was kochana?

Do góry