Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może jednak nie przyjdzie [emoji2] będę trzymać kciuki [emoji110] [emoji110]Ja raczej zostawie swoje dwa testy na.nastepny cykl wszystko mi mowi ze @ czeka na mnie z utesknieniem hehhe juz lekko bobolewa mnie brzuszek wiec tak jak zawsze mam 2-3dni przed moja ukochaną i uwielbiana przez wszystkie staraczki kolezanka
Ale jakby stalo sie inaczej i @ np sie.spozni to moze testa w niedzielę zrobię ... trzymam &&&& za wszystkie testujace na.dniach
Kotek a śluz kiedy się skończył? Skok może być do 2 dni po jak i przed owu. Z tego co wiem to Ty już od dawna obserwujesz swoje cykle to może zaznacz ovu jak ty czujesz. Pamiętaj, że tam po. Drugiej stronie jest maszyn, która zaznacza coś na podstawie wprowadzonych danych i może się mylić[emoji2]
teraz już nie pamiętam... wiem ze tam jest maszynaale człowiek się nakreca a nie potrzebnie, no noic czekam...Kotek a śluz kiedy się skończył? Skok może być do 2 dni po jak i przed owu. Z tego co wiem to Ty już od dawna obserwujesz swoje cykle to może zaznacz ovu jak ty czujesz. Pamiętaj, że tam po. Drugiej stronie jest maszyn, która zaznacza coś na podstawie wprowadzonych danych i może się mylić[emoji2]
Marc współczuje tej pracy, to niesprawiedliwe, że w prywatnych przedszkolach nie liczą się z kartą nauczyciela. Ja pracuje w państwowym i wiem, że naprawdę jest ciężko pracować z dziećmi 8h
Mam podobny [emoji2] jestem taka ciekawa której z naszej 5tki się uda [emoji5] w sobotę testujemy?
jeżeli @ nie przyjdzie to takMam podobny [emoji2] jestem taka ciekawa której z naszej 5tki się uda [emoji5] w sobotę testujemy?
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No tylko w takim wypadku [emoji5]jeżeli @ nie przyjdzie to tak