reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dziewczyny może jakieś testy dacie? Która testuje? :)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja raczej zostawie swoje dwa testy na.nastepny cykl wszystko mi mowi ze @ czeka na mnie z utesknieniem hehhe juz lekko bobolewa mnie brzuszek wiec tak jak zawsze mam 2-3dni przed moja ukochaną i uwielbiana przez wszystkie staraczki kolezanka :-D
Ale jakby stalo sie inaczej i @ np sie.spozni to moze testa w niedzielę zrobię ... trzymam &&&& za wszystkie testujace na.dniach

Ja raczej zostawie swoje dwa testy na.nastepny cykl wszystko mi mowi ze @ czeka na mnie z utesknieniem hehhe juz lekko bobolewa mnie brzuszek wiec tak jak zawsze mam 2-3dni przed moja ukochaną i uwielbiana przez wszystkie staraczki kolezanka :-D
Ale jakby stalo sie inaczej i @ np sie.spozni to moze testa w niedzielę zrobię ... trzymam &&&& za wszystkie testujace na.dniach
Może jednak nie przyjdzie [emoji2] będę trzymać kciuki [emoji110] [emoji110]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Kotek a śluz kiedy się skończył? Skok może być do 2 dni po jak i przed owu. Z tego co wiem to Ty już od dawna obserwujesz swoje cykle to może zaznacz ovu jak ty czujesz. Pamiętaj, że tam po. Drugiej stronie jest maszyn, która zaznacza coś na podstawie wprowadzonych danych i może się mylić[emoji2]
teraz już nie pamiętam... wiem ze tam jest maszynaale człowiek się nakreca a nie potrzebnie, no noic czekam...

Marc współczuje tej pracy, to niesprawiedliwe, że w prywatnych przedszkolach nie liczą się z kartą nauczyciela. Ja pracuje w państwowym i wiem, że naprawdę jest ciężko pracować z dziećmi 8h

Dokładnie Kochana :-( jest cieżko tym bardziej, ze moja grupa liczy 25 osób i zawsze frekwencja jest na poziomie 95%.... także tego :/)

reklama
Do góry