reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Nie mogę właśnie :/ lekarz powiedział, że dopochwowa mocniejsza i mam tą brać...

@Spark, moj gin w zaleceniach dawkowania napisał mi ze luteinę dopochwowa mogę zakładać doodbytniczo, ze nawet lepiej tak bo nie podrażnia pochwy/szyjki, a zdarza sie czasem jakies plamienie po luteinie i sie można stresować, a to wlasnie przez podrażnienia przy wkładaniu. A wchłania sie ponoc tak damo dobrze (jesli nie lepiej)
Zobacz:
d783cfc5b5239901886646578375c89e.jpg

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

reklama
@Spark piękna fasoleczka!
Ale jestem złaa! ;(
Wczoraj mój m jak zobaczył, że piszę na staraczkach, później pokazałam mu żel, który chce kupić to powiedział, żebym przestała się nakręcać, po co to czytam i żadnego żelu! Nawet nie dał mi dojść do słowa..
Mam dość.. ja się staram, myślę a później i tak na nic.. On myśli, że seks wystarczy i to też nie wie nawet kiedy trzeba.. Już od 4 cykli są tylko przytulanki i nic.. to chyba coś musi być nie tak, ale on chyba twierdzi inaczej. Zapytał, czy mam aż takie ciśnienie na dziecko.. ech.. nie no skądże mam 27lat, a jak się okaże, że są problemy to zajdę po 30.. a moim marzeniem było mieć dziecko o wiele wcześniej.. Tylu koleżankom udało się od razu po ślubiee ;( to z nami coś musi być nie tak..
Przepraszam dziewczyny za smęty, mam dzisiaj doła!
Tak strasznie się boję, że albo ze mną albo z m jest coś nie tak.. mam jakieś przeczucie.. po prostu :(

Zrobiłam rano TSH, mam nadzieję, że jak popołudniu odbiorę wyniki to mi poprawi humor :(
Moja koleżanka starała się pół roku i zaszła kiedy odpuściła i wyluzowała. Dlatego nie stresuj się 4 cyklami. Inna moja znajoma o pierwsze dziecko starała się 1,5 roku, a ostatnio urodziła trzecie! Także głowa do góry!

Too jednej prześle ziola a innej donga?? Pasi? :D

mi pasi :D ale na razie się nie rozpędzam, licze na cud i listopad, haha :D

StorAnia nie dziękuj :)

U mnie dziś wieczór z prasowaniem. Lubię to![emoji16]

- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170][emoji170][emoji170] luty 2014

prasowanie! tez lubie! ale ono mnie nie, juz mi szafa w szwach pęka, nie wiem za co sie zabrac :D

Ja po wizycie ...dzieci ruszają się jak szalone ...
Niestety muszę iść do endokrynologa bo mam za niskie TSH
I dostałam skierowanie na testy prenatalne w tym test PAPPA ...sram po gaciach :/
WP_20170207_013.jpg

WP_20170207_014.jpg

WP_20170207_015.jpg

Załączniki

• WP_20170207_013.jpg
    WP_20170207_013.jpg
    171,4 KB · Wyświetleń: 435
  • WP_20170207_014.jpg
    WP_20170207_014.jpg
    163,2 KB · Wyświetleń: 459
  • WP_20170207_015.jpg
    WP_20170207_015.jpg
    174,8 KB · Wyświetleń: 436
I dostałam skierowanie na testy prenatalne w tym test PAPPA ...sram po gaciach :/
Zobacz załącznik 794679
Zobacz załącznik 794680
Zobacz załącznik 794681

Boziu, jaka słodycz podwójna :):) zazdroszczę! :) ależ bym była szczęśliwa z takimi dwoma bąblami w brzuchu :)

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Zobacz załącznik 794679
Zobacz załącznik 794680
Zobacz załącznik 794681
Super Kochana [emoji7] man nadzieję że szybko ogarniesz endokrynologa i już do końca będziesz miała spokojną ciążę. Tego Ci życzę [emoji8]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Spark, mnie ten dong kusi ale po pierwsze- dziewczyny były prędzej a po drugie ja nie umiem połykać tabletek [emoji23] zreszta jak teraz się nie uda to zrobię 2-3 miesiące przerwę a potem moze kupie [emoji16]
Dziewczyny u mnie jest podobnie! Moj M dużo gada a seksu to mu się najczęściej chce wlasnie jak nie moge albo jak mam już sucho przed @.. teraz przytulanki były 8,9,12,14,15 a owu była raczej w 15dc wczoraj juz od 21 spał [emoji849]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To całkiem niezła statystyka!

W ogóle stres przez tą luteine przechodzę... cieknie mi po majtach i co chwilę lecę z obawą, że to krew :/ a to ta pieprzona luteina wycieka...
To dziadostwo dopochwowe jest? Nigdy nie brałam, to nie wiem :D

No i po wizycie...
Tak się nie mogłyście doczekać kiedy mi pogrzebie... Pogrzebał i to dokładnie ;) ale jest mega delikatny. To co se wymacałam na szyjce to nic groźnego. Nie pamiętam co, ale mam się nie przejmować. Ten cykl niestety bez duphaston, bo on jednak też fałszuje wyniki. Buuu... Przyjęliśmy, że pierwszy dzień cyklu to 01.02, tak więc progesteron badam 20.02. Kazał dzwonić po odebraniu wyników, ale były wolne wizyty na 22 lutego to się zapisałam, a co ;)
Jeśli się nie uda w tym cyklu, a pewnie tak będzie, to w następnym cyklu od 2 do 5 dnia clo, od 16-25 duphaston. Około 12 dc monitorowanie. Wizyta prywatna usg chyba 120 zł... I tyle. Ufff, przeżyłam ;)
Aaaaa pobrał mi cytologię, pochwalił wyniki D i moje. :D Oczywiście mamy tego cyklu nie odpuszczać, tak więc od dziś do roboty :)
Proponuje mi wykonanie inseminacji :( Jeśli się nie uda to chyba spróbujemy...o ile wcześniej nie stracę pracy...
I widzisz... Nie taki facet straszny :)

Będzie transmisja online :D
Ja jak zaczęłam rodzić, to chyba byłam w szoku, bo powysyłałam do koleżanek smsy o treści "rodzę *****", ledwo to pamiętam [emoji14]

Zobacz załącznik 794679
Zobacz załącznik 794680
Zobacz załącznik 794681
Piękne dzidźki :)

relgx1hpw702se3x.png

Do góry