Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z wczoraj
Każde cudo mieszka osobno,buziaki będzie dobrze,boże cieszę się,zazdroszczę z całego serca kochanaJa po wizycie ...dzieci ruszają się jak szalone ...
Niestety muszę iść do endokrynologa bo mam za niskie TSH
I dostałam skierowanie na testy prenatalne w tym test PAPPA ...sram po gaciach :/
Zobacz załącznik 794679
Zobacz załącznik 794680
Zobacz załącznik 794681
Cudownie!!! Boże jak Ty kruszynko wynosisz te dwa bąbelki? Ale są cudne zazdroszczęZ wczoraj
Przepraszam za jakość ..
jak urosly cudenka ♥Ja po wizycie ...dzieci ruszają się jak szalone ...
I dostałam skierowanie na testy prenatalne w tym test PAPPA ...sram po gaciach :/
Zobacz załącznik 794679
Zobacz załącznik 794680
Zobacz załącznik 794681
Przepiekne dzieciaczki. Niech fikaja zdrowoJa po wizycie ...dzieci ruszają się jak szalone ...
Zobacz załącznik 794679
Zobacz załącznik 794680
Zobacz załącznik 794681
Cudne [emoji173]Ja po wizycie ...dzieci ruszają się jak szalone ...
Zobacz załącznik 794679
Zobacz załącznik 794680
Zobacz załącznik 794681
Ostro[emoji7] piękny a który to już tydzień?Z wczoraj
Przepraszam za jakość ..