reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Bulbasku to miłego odpoczynku :) o tej porze roku toleruje śnieg tylko w górach [emoji12]

Windy z jakiej części PL piszesz? Ja z centrum. Jak wracałam z pracy to aż płakać mi się chciało przez ta pogodę. Nie znoszę, nie cierpię, nienawidzę zimy!!!
A szczególnie 2 miesięcy [emoji12] lutego (od kiedy urodziłam dziecko w lutym to mi przeszła ta niechęć [emoji12]) i listopada [emoji12] także idąc tym tokiem rozumowania chętnie zostanę listopadowa skoro mam już lutowego brzdąca [emoji12]

- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170] [emoji170][emoji170] luty 2014

reklama
Co za wspaniała beta :):):): ogromne gratulacje :):):)

Czy to nie zwiastuje podwójnej ciąży? :>

P.S. Mojemu M się dzisiaj "nie chce", mimo że owulacja tuż tuż... wiec powiedziałam mu ze mam w nosie, że ja nie bede ta jedyna która się stara i odpuszczam... Nie może być tak że wiecznie ja o coś zabiegam i walczę, a on ma pozycję bierna...

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Mi 7.10 :) było pięknie widać pecherzyk żółtkowy lekarz powiedział :p
Może razem będziecie z Balbinka z porodowki do nas pisały, jak nam nie ucieknie ie na październik owe mamy.

Witajcie,
@nimitii jak sie czujesz? Coś sie zaczęło? Czy idziesz do szpitala?

Odnośnie ruch wykresów temp to spadek może byc niewielki nawet w ciąży, temp ma nie spaść poniżej średniej temp z początków cyklu, jeśli jest powyżej to jest nadzieja [emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Mój tata po chemii ma sie zaskakująco dobrze, niestety ma tylko straszne bóle kości, nie dostał żadnych leków p/bólowych i przez dwie doby bardzo cierpiał. Załatwiłam mu leki silniejsze i jest Ok.
Wkrótce kolejna dawka i zobaczymy czy coś ruszyło w dobrym kierunku. Trzymajcie kciuki !

f2w3rjjgpsehityp.png
A pije te soki z buraków???? Czy coś innego co pomaga w regeneracji po chemia???

reklama
Do góry