reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Hej dziewczyny, czy któraś z was miała niedoczynność tarczycy a przez to problemy z zajściem w ciążę?
Ja mam problem z tarczycą, ostatni wynik ponad 3, jak na razie nie zaszłam, teraz 5 cykl. Chyba musi jeszcze być inna przyczyna.

Padnij, powstań!!!
Jak to się mówi, tylko krowa nie zmienia poglądów... Po dzisiejszych wynikach badań i reakcji D na wiadomość, ze są ok, dałam nam troche czasu. Trudno, trzeba się wziąć w garść i tyle. Nie wiem czy nam się uda, ale jeśli zrezygnuję , mój D nie bedzie miał dzieci, albo poszuka kogoś, kto da mu szansę by je mieć. Myślę, ze by nie odszedł, ale...
Dobra, dziewczyny, w takim razie co mam brać? Donga już mam, folian też. Poradźcie jaki magnez, olej z wiesiołka, wit B6 czy complex? Jak szaleć to szaleć :)
StorAnia! Super decyzja, nie poddawaj się!
Kurcze może też skuszę się na tego donga.. tylko ja nie lubię pić ziółek! ble :p

@Spark czekam!!

Ania ja też mam chwilę zwątpienia,płacze czasem,dziś też ale zbieram się w sobie muszę być silna tyle przeszłam muszę końcu ,tylko ile czekać,musimy się wspierać bo tak każda z nas się załamie
Wiem Myszko, ale jest ciężko, bo im dłużej tym mniejsze szanse... :( ta świadomość dobija... Strasznie...
Ty masz chociaż wsparcie w lekarzu, a ja się miotam jak gów...o w przeręblu i trafiam coraz gorzej...
Ja mam problem z tarczycą, ostatni wynik ponad 3, jak na razie nie zaszłam, teraz 5 cykl. Chyba musi jeszcze być inna przyczyna.

StorAnia! Super decyzja, nie poddawaj się!
Kurcze może też skuszę się na tego donga.. tylko ja nie lubię pić ziółek! ble :p

@Spark czekam!!
Dong to tabsy :D

Padnij, powstań!!!
Jak to się mówi, tylko krowa nie zmienia poglądów... Po dzisiejszych wynikach badań i reakcji D na wiadomość, ze są ok, dałam nam troche czasu. Trudno, trzeba się wziąć w garść i tyle. Nie wiem czy nam się uda, ale jeśli zrezygnuję , mój D nie bedzie miał dzieci, albo poszuka kogoś, kto da mu szansę by je mieć. Myślę, ze by nie odszedł, ale...
Dobra, dziewczyny, w takim razie co mam brać? Donga już mam, folian też. Poradźcie jaki magnez, olej z wiesiołka, wit B6 czy complex? Jak szaleć to szaleć :)
Kochana jak ty tak możesz myśleć że twój odejdzie do innej aby ta mu dała dziecko????? Twój napewno cie bardzo kocha. Gdyby to byłby zły[emoji49] [emoji49] badania masz ok [emoji2] więc do działania[emoji173]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mówisz, że nie ma sensu oleju? Vit D przymujeę co roku od września do marca -Vigantoletten 1000, według zaleceń endokrynolog ;) A wit b? czytałam, ze pomaga z tym cholernym progessteronem, ale nie wiem jaką kupić :/
Jakie badania robiłaś? Coś mi chyba umknęło... :(

Polecam B-right firmy Jarrow z metylowanym kwasem foliowym ;)

Do góry