Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja wkładam do wyświetlacza, wyświetlacz na zewnątrz, nie zaleje Ci.Dziewczyny mierzące temperaturę-jeśli np.bym chciała mierzyć w pochwie...to jak mierzyć w @?? Termometr elektroniczny...zaleje mi...
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie wiem czy ja dam radę, ale będę próbować...Ania góra damy radę,buziaki
Ja mam problem z tarczycą, ostatni wynik ponad 3, jak na razie nie zaszłam, teraz 5 cykl. Chyba musi jeszcze być inna przyczyna.Hej dziewczyny, czy któraś z was miała niedoczynność tarczycy a przez to problemy z zajściem w ciążę?
StorAnia! Super decyzja, nie poddawaj się!Padnij, powstań!!!
Jak to się mówi, tylko krowa nie zmienia poglądów... Po dzisiejszych wynikach badań i reakcji D na wiadomość, ze są ok, dałam nam troche czasu. Trudno, trzeba się wziąć w garść i tyle. Nie wiem czy nam się uda, ale jeśli zrezygnuję , mój D nie bedzie miał dzieci, albo poszuka kogoś, kto da mu szansę by je mieć. Myślę, ze by nie odszedł, ale...
Dobra, dziewczyny, w takim razie co mam brać? Donga już mam, folian też. Poradźcie jaki magnez, olej z wiesiołka, wit B6 czy complex? Jak szaleć to szaleć
Ania ja też mam chwilę zwątpienia,płacze czasem,dziś też ale zbieram się w sobie muszę być silna tyle przeszłam muszę końcu ,tylko ile czekać,musimy się wspierać bo tak każda z nas się załamieNie wiem czy ja dam radę, ale będę próbować...
Wiem Myszko, ale jest ciężko, bo im dłużej tym mniejsze szanse... ta świadomość dobija... Strasznie...Ania ja też mam chwilę zwątpienia,płacze czasem,dziś też ale zbieram się w sobie muszę być silna tyle przeszłam muszę końcu ,tylko ile czekać,musimy się wspierać bo tak każda z nas się załamie
Dong to tabsyJa mam problem z tarczycą, ostatni wynik ponad 3, jak na razie nie zaszłam, teraz 5 cykl. Chyba musi jeszcze być inna przyczyna.
StorAnia! Super decyzja, nie poddawaj się!
Kurcze może też skuszę się na tego donga.. tylko ja nie lubię pić ziółek! ble
@Spark czekam!!
Kochana jak ty tak możesz myśleć że twój odejdzie do innej aby ta mu dała dziecko????? Twój napewno cie bardzo kocha. Gdyby to byłby zły[emoji49] [emoji49] badania masz ok [emoji2] więc do działania[emoji173]Padnij, powstań!!!
Jak to się mówi, tylko krowa nie zmienia poglądów... Po dzisiejszych wynikach badań i reakcji D na wiadomość, ze są ok, dałam nam troche czasu. Trudno, trzeba się wziąć w garść i tyle. Nie wiem czy nam się uda, ale jeśli zrezygnuję , mój D nie bedzie miał dzieci, albo poszuka kogoś, kto da mu szansę by je mieć. Myślę, ze by nie odszedł, ale...
Dobra, dziewczyny, w takim razie co mam brać? Donga już mam, folian też. Poradźcie jaki magnez, olej z wiesiołka, wit B6 czy complex? Jak szaleć to szaleć
Mówisz, że nie ma sensu oleju? Vit D przymujeę co roku od września do marca -Vigantoletten 1000, według zaleceń endokrynolog A wit b? czytałam, ze pomaga z tym cholernym progessteronem, ale nie wiem jaką kupić :/
Jakie badania robiłaś? Coś mi chyba umknęło...