Spark
Fanka BB :)
Jeszcze nie ma i boję się, że znów źle wpiszą mojego maila
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mówisz, że nie ma sensu oleju? Vit D przymujeę co roku od września do marca -Vigantoletten 1000, według zaleceń endokrynolog A wit b? czytałam, ze pomaga z tym cholernym progessteronem, ale nie wiem jaką kupić :/Olej z wiesiolka na sluz, ale dong na tyle go poprawia, ze nie ma sensu moim zdanieem. Mi zresztą wiesiolek nie pomogl witamine d bym tez brala naa Twoim miejscu!! ahhh ale super!
Ja @w nd ,i zrobiłam taki numer jak ty 37.1,wkręcam się piersi mnie bolą 23dcHeheh pisałam o tym wlaśnie wczoraj ze jakbym jeszcze miałam temperature mierzyc to bym chyba całkiem ześwirowalam .... i tak stało sie dziś rano zmierzylam temperature i byla 37,2 ale taki jednorazowy pomiar nic nie oznacza a.caly miesiac mierzenia obserwacji itd to nie na moją głowę dzis tak tylko sobie rano z ciekawości ten termometr "tam" włożyłam o matko pierwszy raz cos sobie tam sama wkladalam az sie bałam ze jeszcze mi sie to spodoba hahahah
Myślę, że nie ma, chyba, że bardzoo chcesz... ale moim zdaniem nie ma potrzeby bo dong już działa na śluz może zioła Sroki jeszcze?? Witaminy b nie brałam to nie polecę żadnej :/Mówisz, że nie ma sensu oleju? Vit D przymujeę co roku od września do marca -Vigantoletten 1000, według zaleceń endokrynolog A wit b? czytałam, ze pomaga z tym cholernym progessteronem, ale nie wiem jaką kupić :/
Jakie badania robiłaś? Coś mi chyba umknęło...
Padnij, powstań!!!
Jak to się mówi, tylko krowa nie zmienia poglądów... Po dzisiejszych wynikach badań i reakcji D na wiadomość, ze są ok, dałam nam troche czasu. Trudno, trzeba się wziąć w garść i tyle. Nie wiem czy nam się uda, ale jeśli zrezygnuję , mój D nie bedzie miał dzieci, albo poszuka kogoś, kto da mu szansę by je mieć. Myślę, ze by nie odszedł, ale...
Dobra, dziewczyny, w takim razie co mam brać? Donga już mam, folian też. Poradźcie jaki magnez, olej z wiesiołka, wit B6 czy complex? Jak szaleć to szaleć
Szparka, przecież Kochana dzięki Tobie Srokę od 27 grudnia pijęMyślę, że nie ma, chyba, że bardzoo chcesz... ale moim zdaniem nie ma potrzeby bo dong już działa na śluz może zioła Sroki jeszcze?? Witaminy b nie brałam to nie polecę żadnej :/
Robiłam beta hcg
nie ma jak, bo nadal plamię...Ja bym polecała brać "chlopa" dwa razy dziennie :-):-)
Haha ahaa, myślałam, że już nie to nic więcej Ci niee trzeba moim zdaniem heheheSzparka, przecież Kochana dzięki Tobie Srokę od 27 grudnia piję
To czekam z niecierpliwością na wyniki i sciskam kciuki :-*
nie ma jak, bo nadal plamię...