reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Olej z wiesiolka na sluz, ale dong na tyle go poprawia, ze nie ma sensu moim zdanieem. Mi zresztą wiesiolek nie pomogl :) witamine d bym tez brala naa Twoim miejscu!! :) ahhh ale super!
Mówisz, że nie ma sensu oleju? Vit D przymujeę co roku od września do marca -Vigantoletten 1000, według zaleceń endokrynolog ;) A wit b? czytałam, ze pomaga z tym cholernym progessteronem, ale nie wiem jaką kupić :/
Jakie badania robiłaś? Coś mi chyba umknęło... :(

Heheh pisałam o tym wlaśnie wczoraj ze jakbym jeszcze miałam temperature mierzyc to bym chyba całkiem ześwirowalam .... i tak stało sie dziś rano zmierzylam temperature i byla 37,2 ale taki jednorazowy pomiar nic nie oznacza a.caly miesiac mierzenia obserwacji itd to nie na moją głowę dzis tak tylko sobie rano z ciekawości ten termometr "tam" włożyłam :laugh2::laugh2::laugh2: o matko pierwszy raz cos sobie tam sama wkladalam :-D:-D az sie bałam ze jeszcze mi sie to spodoba hahahah
Ja @w nd ,i zrobiłam taki numer jak ty 37.1,wkręcam się piersi mnie bolą 23dc

Mówisz, że nie ma sensu oleju? Vit D przymujeę co roku od września do marca -Vigantoletten 1000, według zaleceń endokrynolog ;) A wit b? czytałam, ze pomaga z tym cholernym progessteronem, ale nie wiem jaką kupić :/
Jakie badania robiłaś? Coś mi chyba umknęło... :(
Myślę, że nie ma, chyba, że bardzoo chcesz... ale moim zdaniem nie ma potrzeby bo dong już działa na śluz :) może zioła Sroki jeszcze?? Witaminy b nie brałam to nie polecę żadnej :/
Robiłam beta hcg

Padnij, powstań!!!
Jak to się mówi, tylko krowa nie zmienia poglądów... Po dzisiejszych wynikach badań i reakcji D na wiadomość, ze są ok, dałam nam troche czasu. Trudno, trzeba się wziąć w garść i tyle. Nie wiem czy nam się uda, ale jeśli zrezygnuję , mój D nie bedzie miał dzieci, albo poszuka kogoś, kto da mu szansę by je mieć. Myślę, ze by nie odszedł, ale...
Dobra, dziewczyny, w takim razie co mam brać? Donga już mam, folian też. Poradźcie jaki magnez, olej z wiesiołka, wit B6 czy complex? Jak szaleć to szaleć :)

Ja bym polecała brać "chlopa" dwa razy dziennie :-):-):-D

Myślę, że nie ma, chyba, że bardzoo chcesz... ale moim zdaniem nie ma potrzeby bo dong już działa na śluz :) może zioła Sroki jeszcze?? Witaminy b nie brałam to nie polecę żadnej :/
Robiłam beta hcg
Szparka, przecież Kochana dzięki Tobie Srokę od 27 grudnia piję :D
To czekam z niecierpliwością na wyniki i sciskam kciuki :-*
Ja bym polecała brać "chlopa" dwa razy dziennie :-):-):-D
nie ma jak, bo nadal plamię... :( :(

reklama
Dziewczyny mierzące temperaturę-jeśli np.bym chciała mierzyć w pochwie...to jak mierzyć w @?? Termometr elektroniczny...zaleje mi...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry