reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Pyzunia narazie nie dziekuje póki USG nie pokaże porzedni rok dał mi popalić.Tobie też życze aby było wszystko dobrze i slońce zaświeciło wiem ze jest ciezko przeżyłam to samo w zeszłym roku. Jak poszłam do lekarza w szpitalu z plamieniem w zeszłym roku to przywital mnie z pytaniem czy to ciąża czy urojoną mam? Że jak ma być źle to leki nie pomogą.Na dodatek jeszcze dobił że nie ma co się załamywać jak nie ta to bedzie następna.

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Gratuluję pozytywnych kresek....! Sparky - Tobie szczególnie !!!! Ale czad!!!
Pyzuniu jestem z Tobą kochana ... mam nadzieję,że jeszcze beta wzrośnie ! Tak bardzo mi Cię brak :*:(

Pyzunia trzymaj się maleńka,prawie każda tu to przechodziła,los jest okrutny,k...,jesteśmy tu z tobą i martwilismy się o ciebie,będziemy tu czekać na ciebie

Witam zrbiłam test i taki mi wyszedł ta druga bladsza ale mozna ją spokojnie odczytać. Ostatni okres mialam 1.01.2017r teraz 6 dzień mi się spóźnia cykle 30 dniowe przeważnie.
1486280499-aaaaaa.jpeg

GRATULUJĘ dwóch kreseczek

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Pyzunia dużo siły życzę w tym trudnym czasie. Bądź dzielna. Czasem jest tak że natura wie co robi choć wiem że to marne pocieszenie [emoji17]
U mnie 23 dc spadek lekki do 36.77. Trochę mnie zdolowal ten spadek a lepiej teraz niz w 27 dc.

Pyzunia dużo siły życzę w tym trudnym czasie. Bądź dzielna. Czasem jest tak że natura wie co robi choć wiem że to marne pocieszenie
emoji17.png

U mnie 23 dc spadek lekki do 36.77. Trochę mnie zdolowal ten spadek a lepiej teraz niz w 27 dc.

Nie martw sie bedzie dobrze.trzymam mocno kciuki za Ciebie!!!
Witam zrbiłam test i taki mi wyszedł ta druga bladsza ale mozna ją spokojnie odczytać. Ostatni okres mialam 1.01.2017r teraz 6 dzień mi się spóźnia cykle 30 dniowe przeważnie.
1486280499-aaaaaa.jpeg

Gratuluję dwóch kreseczke!!!!

Witam z rana. U mnie dzisiaj 28dc test negatywny. Także czekam na @ ,i chyba rezygnuje ze starań. Mam już tego dość. Psychicznie już nie daje rady. Powoli się już przyzwyczajam do myśli że trzeciego dziecka mieć nie będę. Oczywiście będę was cały czas podczytywac. Narazie muszę odpocząć i ochłonąć.
Wszystkim życzę powodzenia w staraniach.

Witam z rana. U mnie dzisiaj 28dc test negatywny. Także czekam na @ ,i chyba rezygnuje ze starań. Mam już tego dość. Psychicznie już nie daje rady. Powoli się już przyzwyczajam do myśli że trzeciego dziecka mieć nie będę. Oczywiście będę was cały czas podczytywac. Narazie muszę odpocząć i ochłonąć.
Wszystkim życzę powodzenia w staraniach.
Mam to samo.też mam myśli żeby się poddać.chyba jestem za słaba psychicznie.jestem zmęczona tym że wszystko podporządkowane jest moim staraniom o dziecko.ostatnio jakaś depresja mnie dopada.nie wiem ale też mniej się udzielam choć czytam.myślę sobie mam już dwóch skarbów ale ciągle myślę o tym trzecim.też chyba trochę odpuszczę.:(

reklama
Do góry