reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@Joaszka moim zdaniem po prawej pozytyw :)
@StorAnia pogadaj z Nim, pewnie zrozumie, że musisz chwilę odsapnąć ;*
@arrow92 ja też dzisiaj myślałam o Tobie! Uda Ci się ;* wczoraj też myślałam, że może faktycznie miałaś mikroporonienie a testy wykryly reszte bety, na 2 dzien już spadła bardziej...

reklama
Ten po lewej jest wyrazniejszy

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ha. Tu obie są wyraźne. Natomiast na tym po prawej zdrcydowanie testowa jest ciemniejsza a kontrolna bledsza...z ulotki:pozytywny wynik kiedy kreska testowa jest taka sama lub nawet mocniejsza od kontrolnej...i bądź tu mądry[emoji6]@Spark stawia na ten po prawej ty ten po lewej...mamy 1:1[emoji1]jeszcze jakieś typy?

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

@Joaszka moim zdaniem po prawej pozytyw :)
@StorAnia pogadaj z Nim, pewnie zrozumie, że musisz chwilę odsapnąć ;*
@arrow92 ja też dzisiaj myślałam o Tobie! Uda Ci się ;* wczoraj też myślałam, że może faktycznie miałaś mikroporonienie a testy wykryly reszte bety, na 2 dzien już spadła bardziej...
Porozmawiam z nim we wtorek. Udało mi się przełożyć wizytę u gina ze środy na wtorek. Zobaczymy co mi powie. Strasznie się boję, że potwierdzi to co wymyśliłam... że muszę odpuścić. Szukam nadziei, jakiegoś punktu zaczepienia... Oszukuję sama sobie. Stawiam domki z kart, a potem je rozwalam. Cholera! Przecież nie da się budować na piasku. A mój organizm się rozsypuje i mówi "NIE". Czemu tak trudno podjąć tą decyzję???

Ha. Tu obie są wyraźne. Natomiast na tym po prawej zdrcydowanie testowa jest ciemniejsza a kontrolna bledsza...z ulotki:pozytywny wynik kiedy kreska testowa jest taka sama lub nawet mocniejsza od kontrolnej...i bądź tu mądry[emoji6]@Spark stawia na ten po prawej ty ten po lewej...mamy 1:1[emoji1]jeszcze jakieś typy?

Ja stawiam, że ten po prawej ;)

Czesc kobiety, czy to mozliwe, ze przy bolu po lewej stronie, owulacja mogla byc po prawej? Z lewej nie mam jajowodu (o czym zreszta wspominalam kilkukrotnie), kochalismy sie w dni plodne, po owulacji pilam kawe, alkohol, kwas foliowy tez odstawilam. Wiedzialam, ze z tego cyklu nic nie bedzie. Chyba zrobilam glupote. Pare dni po owulacji mocz mialam zabarwiony na czerwono-brunatno. Bylo to jednorazowe. Myslalam, ze to z nerwow, bo mam ostatnio mnostwo pracy. Jajniki pobolewaja mnie raz na jakis czas, delikatnie. Okres mam miec za kilka dni. Ostatnim razem wkrecalam sobie mase objawow, a teraz nic szczegolnego nie zauwazylam. Mam wyrzuty sumienia o ten alkohol, kawe i brak witamin - w razie gdyby jednak mialo sie udac...
Jak miało się udać to się udało. I nie będzie miała znaczenia kawa i alko. A kwas foliwy czemu odstawiłaś? Ten trzeba łykać min.3 mce przed poczęciem więc...
No ten kolor moczu nie fajnie.zrób może posiew?

reklama
Ja też 2013 - lipiec :) czyli dobrze mi się wydawało. Świat jest mały :D Ja też nie pamiętam Twojego nicku, skojarzyłam zdjęcie ;)
Masz fotograficzna pamięć w takim razie :) :) musze spróbować odtworzyć moja historie na tym forum :) i to fakt, świat jest mały, a Kraków to już zupełnie malutki :)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry