Spark
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ha. Tu obie są wyraźne. Natomiast na tym po prawej zdrcydowanie testowa jest ciemniejsza a kontrolna bledsza...z ulotkiozytywny wynik kiedy kreska testowa jest taka sama lub nawet mocniejsza od kontrolnej...i bądź tu mądry[emoji6]@Spark stawia na ten po prawej ty ten po lewej...mamy 1:1[emoji1]jeszcze jakieś typy?
Marzec to wiosna. A wiosna to życie[emoji6]Spark moje gratulacje.
Do mnie niestety zawitała małpa. Następna 1.03
Ale to jest wizyta bez usgTak Aniu bo najlepiej usg wychodzi między 5-7dc, idź niech sprawdza wszystko .
Serio? Nawet nie pamiętam czy się tam udzielalam i pod jakim nickiem brałam ślub w czerwcu 2013. A Ty?
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Porozmawiam z nim we wtorek. Udało mi się przełożyć wizytę u gina ze środy na wtorek. Zobaczymy co mi powie. Strasznie się boję, że potwierdzi to co wymyśliłam... że muszę odpuścić. Szukam nadziei, jakiegoś punktu zaczepienia... Oszukuję sama sobie. Stawiam domki z kart, a potem je rozwalam. Cholera! Przecież nie da się budować na piasku. A mój organizm się rozsypuje i mówi "NIE". Czemu tak trudno podjąć tą decyzję???
Ja stawiam, że ten po prawejHa. Tu obie są wyraźne. Natomiast na tym po prawej zdrcydowanie testowa jest ciemniejsza a kontrolna bledsza...z ulotkiozytywny wynik kiedy kreska testowa jest taka sama lub nawet mocniejsza od kontrolnej...i bądź tu mądry[emoji6]@Spark stawia na ten po prawej ty ten po lewej...mamy 1:1[emoji1]jeszcze jakieś typy?
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Jak miało się udać to się udało. I nie będzie miała znaczenia kawa i alko. A kwas foliwy czemu odstawiłaś? Ten trzeba łykać min.3 mce przed poczęciem więc...Czesc kobiety, czy to mozliwe, ze przy bolu po lewej stronie, owulacja mogla byc po prawej? Z lewej nie mam jajowodu (o czym zreszta wspominalam kilkukrotnie), kochalismy sie w dni plodne, po owulacji pilam kawe, alkohol, kwas foliowy tez odstawilam. Wiedzialam, ze z tego cyklu nic nie bedzie. Chyba zrobilam glupote. Pare dni po owulacji mocz mialam zabarwiony na czerwono-brunatno. Bylo to jednorazowe. Myslalam, ze to z nerwow, bo mam ostatnio mnostwo pracy. Jajniki pobolewaja mnie raz na jakis czas, delikatnie. Okres mam miec za kilka dni. Ostatnim razem wkrecalam sobie mase objawow, a teraz nic szczegolnego nie zauwazylam. Mam wyrzuty sumienia o ten alkohol, kawe i brak witamin - w razie gdyby jednak mialo sie udac...
Masz fotograficzna pamięć w takim razie musze spróbować odtworzyć moja historie na tym forum i to fakt, świat jest mały, a Kraków to już zupełnie malutkiJa też 2013 - lipiec czyli dobrze mi się wydawało. Świat jest mały Ja też nie pamiętam Twojego nicku, skojarzyłam zdjęcie