Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurde o co chodzi? Coś przegapilam?34cykle nie mogłam zajść w ciążę a tak.chciałam... 35 cykl.... i co... o Boże, cała się trzese!!!!
Wow spark [emoji2] ktory masz dc?Dzisiaj było mi leciutko niedobrze a wczoraaj mnie plecy bolały, zawsze bolą przed @ ale nie tak... temp. Caly czas w górze i to mnie zastanowilo... zrobiłam test 25... jest druga krecha, nie meeega mocna ale dosc mocna... sprobuje przez lapka wrzucic foto bo prrzez tel nie umiem
AAAAAA [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7]Dzisiaj było mi leciutko niedobrze a wczoraaj mnie plecy bolały, zawsze bolą przed @ ale nie tak... temp. Caly czas w górze i to mnie zastanowilo... zrobiłam test 25... jest druga krecha, nie meeega mocna ale dosc mocna... sprobuje przez lapka wrzucic foto bo prrzez tel nie umiem