reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Piękne dwie krechy!!! [emoji173] [emoji173] Teraz już będzie tylko lepiej ... [emoji6] [emoji6] [emoji6]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

reklama
Spark!!! Ale news!!!!! Wow, super!!! :) gratulacje!! Nie martw sie, bedzie dobrze!!!!!!
Kolejny przypadek ze ktoś sie nie stara i wlasnie wtedy wychodzi, wow :)

Bertha, jak mogę zapytać.. twój mąż miał wysoką ta gorączkę? Długo trwała?
Porażający jest ten spadek.. szczerze to zaczynam się oswajać z myślą, że z 2-3 miesiące w ciąże na pewno nie zajdę.. Mój M gorączkował w listopadzie i teraz w styczniu..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

2 dni miał jakos powyżej 39 .

@Spark krecha jak ta lala. Super . Gratuluję.
Wrzućcie proszę któraś na wątek to zdjęcie z fb!!
Iza, a jak testy u ciebie??

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Screenshot_20170204-113815.png test @Spark.

Załączniki

• Screenshot_20170204-113815.png
    Screenshot_20170204-113815.png
    527,8 KB · Wyświetleń: 92
Test Spark z Facebooka !!!!![emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] Kochana wybacz zrobiłam to za Ciebie[emoji179] [emoji179] [emoji179] [emoji179] [emoji179]
1486204689-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Wow!!!! Porządna krecha!!!!!!

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Spark, nie widze testa ale z opisow sadze ze mozna gratulowac, az mam ciary!!! Aaaa ciesze sie.... W najmniej oczekiwanym momencie... Boziuuuuu wszystko bedzie dobrze ;) !!!!!

No ja wam powiem, ze cykl temu ja miałam gorączkę tak wysoka, nie obeszło sie bez pyralginy i co owu mi sie przesunęła i była dupa :-)

reklama
Do góry