reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Lesbijki i maja trojaczki z Invitro. Ta jedna pełni rolę mamy, bo siedzi z nimi w domu, gotuje, sprząta, itd. A druga pełni rolę taty, bo chodzi do pracy i zarabia na dom. Obie bardzo miłe i sympatyczne. Żadnych przytulanek w mojej obecności, juz mi to zapowiedziały, żebym się komfortowo czuła. Fajnie, bo praca na umowę, nie 'na czarno'. Szkoda, bo musze niestety przerwać jezyk. Ale dzieci są extra, boskie. 10 miesięcy to takie jeszcze nieporadne, ale słodkie. No i mamy są tutaj w związku partnerskim i należą się im normalne świadczenia, typu macierzyński, tacierzynski, wychowawczy, no dosłownie wszystko.
Wybacz że tak pytam :) świetna praca się tobie trafiła. Nie mam pojęcia jak bym się zachowała gdyby one zaczęły się przytulać :)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bertha, jak mogę zapytać.. twój mąż miał wysoką ta gorączkę? Długo trwała?
Porażający jest ten spadek.. szczerze to zaczynam się oswajać z myślą, że z 2-3 miesiące w ciąże na pewno nie zajdę.. Mój M gorączkował w listopadzie i teraz w styczniu..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Spark robisz test? [emoji110]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
Fasolinka [emoji271] październik 2017
...życie cudem jest...

Dzisiaj było mi leciutko niedobrze a wczoraaj mnie plecy bolały, zawsze bolą przed @ ale nie tak... temp. Caly czas w górze i to mnie zastanowilo... zrobiłam test 25... jest druga krecha, nie meeega mocna ale dosc mocna... sprobuje przez lapka wrzucic foto bo prrzez tel nie umiem

reklama
Do góry