reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
A pomiary dwukrotnie bo nie byli pewni i ze jeżeli wychodzi powyżej 0,100 a poniżej 5 to sprawdzają znowu.... co za poj**** laboratorium [emoji20]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Właśnie sprawdziłam wyniki z poprzednich cykli i zawsze miałam < 0,100....

A pod badaniem mam dopisany komentarz ze pomiarów dokonywano dwa razy. Aj..... po co mi to wszystko? Zadzwoniłam do laboratorium o co chodzi z tym komentarzem. Powiedzieli ze Albo za wcześnie albo mikroporonienie

A który to dzień cyklu

A pomiary dwukrotnie bo nie byli pewni i ze jeżeli wychodzi powyżej 0,100 a poniżej 5 to sprawdzają znowu.... co za poj**** laboratorium [emoji20]

Kochana tak jak napisałam poniżej 5 to brak,bo zdarza się u kobiet wynik do 5 i ciąż brak. To super laboratorium że dwa razy sprawdzają. Raczej nie poronienie ale po prostu ciąży nie ma albo jest za wcześnie.

Dziewczyny mamy wyniki badania nasienia. Ruchliwość poniżej normy [emoji17]
Ruch postepowy 29%
Ruch całkowity 35%
Brak ruchu 65%

Macie doświadczenie w tym temacie ... czym wspomóc ten ruch ... dajcie znać kochane [emoji8]

Doczytam później bo dopiero wracam z pracy.

PS. @ powinna być dziś, jeszcze nie ma ale kluje mnie jajnik ... nigdy wcześniej tak nie było ... dziwne

Buziaki

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

cześć dziewczyny ! jeszcze do niedawna byłam na sierpniówkach 2017 ale niestety poroniłam :( i to już drugi raz. Pierwsza ciąża na bardzo wczesnym etapie 5 tydz we wrześniu 2016, potem udało się zajść na cyklu stymulowanym clostilbegytem, ovurell na wywołanie owulacji i duphastone w listopadzie 2016. Udało się, ale niestety nie na długo, nic nie wskazywało na masakrę, która się wydarzyła. Bardzo ładnie beta przyrastała, w 7tyg pięknie biło serduszko i rozmiar też malucha był ok. Niestety w 10tyg usg wykazało, że maluchowi przestało bić serce w 8tyg, nie wiadomo dlaczego.

Jestem ponad 2 tygodnie po łyżeczkowaniu i zamierzam próbować dalej.. strasznie długa ta nasza droga do macierzyństwa. O pierwszą ciążę staraliśmy się ponad 2 lata, a potem w krótkim czasie dwie tragedie.. ale nie tracę nadziei !

Mam nadzieję, że będę mogła tu zostać i starać się razem z Wami.
Witamy na forum. Smutna ta historia. Oby się więcej nie powtórzyla

reklama
Do góry