1985nelia2
Fanka BB :)
Beta poniżej 5 oznacza brak.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A który to dzień cykluWłaśnie sprawdziłam wyniki z poprzednich cykli i zawsze miałam < 0,100....
A pod badaniem mam dopisany komentarz ze pomiarów dokonywano dwa razy. Aj..... po co mi to wszystko? Zadzwoniłam do laboratorium o co chodzi z tym komentarzem. Powiedzieli ze Albo za wcześnie albo mikroporonienie
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana tak jak napisałam poniżej 5 to brak,bo zdarza się u kobiet wynik do 5 i ciąż brak. To super laboratorium że dwa razy sprawdzają. Raczej nie poronienie ale po prostu ciąży nie ma albo jest za wcześnie.A pomiary dwukrotnie bo nie byli pewni i ze jeżeli wychodzi powyżej 0,100 a poniżej 5 to sprawdzają znowu.... co za poj**** laboratorium [emoji20]
Beta 1,33 wiec po ptokach. Dzięki za wsparcie idę popłakać...
Witamy na forum. Smutna ta historia. Oby się więcej nie powtórzylacześć dziewczyny ! jeszcze do niedawna byłam na sierpniówkach 2017 ale niestety poroniłam i to już drugi raz. Pierwsza ciąża na bardzo wczesnym etapie 5 tydz we wrześniu 2016, potem udało się zajść na cyklu stymulowanym clostilbegytem, ovurell na wywołanie owulacji i duphastone w listopadzie 2016. Udało się, ale niestety nie na długo, nic nie wskazywało na masakrę, która się wydarzyła. Bardzo ładnie beta przyrastała, w 7tyg pięknie biło serduszko i rozmiar też malucha był ok. Niestety w 10tyg usg wykazało, że maluchowi przestało bić serce w 8tyg, nie wiadomo dlaczego.
Jestem ponad 2 tygodnie po łyżeczkowaniu i zamierzam próbować dalej.. strasznie długa ta nasza droga do macierzyństwa. O pierwszą ciążę staraliśmy się ponad 2 lata, a potem w krótkim czasie dwie tragedie.. ale nie tracę nadziei !
Mam nadzieję, że będę mogła tu zostać i starać się razem z Wami.
Beta 1,33 wiec po ptokach. Dzięki za wsparcie idę popłakać...