reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
kotek87 myslam na początku że piszesz o Florydzie .... FL... [emoji23]

Docia1975 to kciuki zaciśnięte kiedy testujesz ?

Bertha ja nadal mam nadzieję :)

Jutro mój sądny dzień. Dowiem się pewnje jutro czy mam czekać aż się sama na oczyszcze czy mam się zgłosić do szpitala. Z jednej strony wolałabym sama ale to może trwać a ja nie mogę iść na zwolnienie w okolicach 22.02 bo szefowa idzie na liposukcje brzucha i musze się zająć firma. A z drugiej wole to mieć za sobą już i iść się leczyć.

Jutro mój sądny dzień. Dowiem się pewnje jutro czy mam czekać aż się sama na oczyszcze czy mam się zgłosić do szpitala. Z jednej strony wolałabym sama ale to może trwać a ja nie mogę iść na zwolnienie w okolicach 22.02 bo szefowa idzie na liposukcje brzucha i musze się zająć firma. A z drugiej wole to mieć za sobą już i iść się leczyć.
Kochana ja 10lutego,a ty masz objawy ciąży?I trzymamy kciuki za jutro sercem i myślami będę przy tobie,pisz nam co i jak,będzie dobrze

Kochana powinnaś myśleć o sobie nie o szefowej! A może żadnego czyszczenia nie będzie? Ja nadal mam nadzieję że fasolka nadal rośnie

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Antonina tak w FL są wyzsze temp. Wazne jest Abu utrzymywały sie mniej więcej na tym samym poziomie i nie bylo gwałtownego spadku ok 0,2 w okolicach terminu @. Wtedy to juz świadczy o tym ze @ nadchodzi. Jeżeli nie ma spadku to temp. Utrzymująca sie ok 18 dni po owu swiadczy o ciazy.
Maz wczoraj mi powiedzial ze cycki urosly :)
Dziś i jutro mam wolne bo idę na założenie dopplera.
Rizebralam choinke ugotowałam grochówkę i ogarniam chate :)
18 dni to dużo jak faza trwa 12-16 to już wcześniej dostaniemy @ tfutfu[emoji6] czyli na ten moment to jest bez znaczenia że rośnie?

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Trzymam za Ciebie kciukasy!!!! Na którą wizyta? Od razu pisz

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Antonina tak w FL są wyzsze temp. Wazne jest Abu utrzymywały sie mniej więcej na tym samym poziomie i nie bylo gwałtownego spadku ok 0,2 w okolicach terminu @. Wtedy to juz świadczy o tym ze @ nadchodzi. Jeżeli nie ma spadku to temp. Utrzymująca sie ok 18 dni po owu swiadczy o ciazy.
Maz wczoraj mi powiedzial ze cycki urosly :)
Dziś i jutro mam wolne bo idę na założenie dopplera.
Rizebralam choinke ugotowałam grochówkę i ogarniam chate :)

Co to jest "założenie Dopplera"?

Ja tez mam wciąż nadzieje! ;)
Znowu cien sie zrobił na tym bobo po calkowitym wyschnieciu ;)

Trzymam jutro mooooocno kciuki zeby pojawila sie fasolka!!!!!

A no miałam testować i testowalam ale raczej nie ma czym się chwalić. Niby ja coś dostrzegam ale raczej to moja wyobraźnia. Jutro powtórzę.
Pokazuj od razu!

reklama
20170202_102756.jpg raczej nic nie ma.

Załączniki

• 20170202_102756.jpg
    20170202_102756.jpg
    373 KB · Wyświetleń: 180
Do góry