reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
kotek87 myslam na początku że piszesz o Florydzie .... FL... [emoji23]

Docia1975 to kciuki zaciśnięte kiedy testujesz ?

Bertha ja nadal mam nadzieję :)

Jutro mój sądny dzień. Dowiem się pewnje jutro czy mam czekać aż się sama na oczyszcze czy mam się zgłosić do szpitala. Z jednej strony wolałabym sama ale to może trwać a ja nie mogę iść na zwolnienie w okolicach 22.02 bo szefowa idzie na liposukcje brzucha i musze się zająć firma. A z drugiej wole to mieć za sobą już i iść się leczyć.

Jutro mój sądny dzień. Dowiem się pewnje jutro czy mam czekać aż się sama na oczyszcze czy mam się zgłosić do szpitala. Z jednej strony wolałabym sama ale to może trwać a ja nie mogę iść na zwolnienie w okolicach 22.02 bo szefowa idzie na liposukcje brzucha i musze się zająć firma. A z drugiej wole to mieć za sobą już i iść się leczyć.
Kochana ja 10lutego,a ty masz objawy ciąży?I trzymamy kciuki za jutro sercem i myślami będę przy tobie,pisz nam co i jak,będzie dobrze

Kochana powinnaś myśleć o sobie nie o szefowej! A może żadnego czyszczenia nie będzie? Ja nadal mam nadzieję że fasolka nadal rośnie

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Antonina tak w FL są wyzsze temp. Wazne jest Abu utrzymywały sie mniej więcej na tym samym poziomie i nie bylo gwałtownego spadku ok 0,2 w okolicach terminu @. Wtedy to juz świadczy o tym ze @ nadchodzi. Jeżeli nie ma spadku to temp. Utrzymująca sie ok 18 dni po owu swiadczy o ciazy.
Maz wczoraj mi powiedzial ze cycki urosly :)
Dziś i jutro mam wolne bo idę na założenie dopplera.
Rizebralam choinke ugotowałam grochówkę i ogarniam chate :)
18 dni to dużo jak faza trwa 12-16 to już wcześniej dostaniemy @ tfutfu[emoji6] czyli na ten moment to jest bez znaczenia że rośnie?

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Trzymam za Ciebie kciukasy!!!! Na którą wizyta? Od razu pisz

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Antonina tak w FL są wyzsze temp. Wazne jest Abu utrzymywały sie mniej więcej na tym samym poziomie i nie bylo gwałtownego spadku ok 0,2 w okolicach terminu @. Wtedy to juz świadczy o tym ze @ nadchodzi. Jeżeli nie ma spadku to temp. Utrzymująca sie ok 18 dni po owu swiadczy o ciazy.
Maz wczoraj mi powiedzial ze cycki urosly :)
Dziś i jutro mam wolne bo idę na założenie dopplera.
Rizebralam choinke ugotowałam grochówkę i ogarniam chate :)

Co to jest "założenie Dopplera"?

Ja tez mam wciąż nadzieje! ;)
Znowu cien sie zrobił na tym bobo po calkowitym wyschnieciu ;)

Trzymam jutro mooooocno kciuki zeby pojawila sie fasolka!!!!!

A no miałam testować i testowalam ale raczej nie ma czym się chwalić. Niby ja coś dostrzegam ale raczej to moja wyobraźnia. Jutro powtórzę.
Pokazuj od razu!

reklama
20170202_102756.jpg raczej nic nie ma.

Załączniki

• 20170202_102756.jpg
    20170202_102756.jpg
    373 KB · Wyświetleń: 177
Do góry