reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Muszę Wam napisać, że pierwszy pozytywny test wyszedł mi prawie tydzień przed terminem @ , co mnie bardzo zdziwiło i ogromnie ucieszyło:)
A było to tak: 8 dni po owulacji badałam progesteron i wyszedł mi wysoki bo 33. Sprawdzam jakieś normy w necie i wychodzi, że to norma dla 12tc, więc szok. Przeleciało mi przez mysl, że może jestem w ciąży od poprzedniego cyklu, no ale z drugiej strony miałam przecież @ więc robię test o 23 wieczorem i wychodzi mi od razu druga kreska ale słaba oczywiście, z dnia na dzien ciemniała i w dniu terminu @ były już dwie bardzo mocne kreski. :)

@Izabela90 a Ty nie miałaś też dzisiaj testować?
Wlasnie!!! poprosimy o meldunek!

Muszę Wam napisać, że pierwszy pozytywny test wyszedł mi prawie tydzień przed terminem @ , co mnie bardzo zdziwiło i ogromnie ucieszyło:)
A było to tak: 8 dni po owulacji badałam progesteron i wyszedł mi wysoki bo 33. Sprawdzam jakieś normy w necie i wychodzi, że to norma dla 12tc, więc szok. Przeleciało mi przez mysl, że może jestem w ciąży od poprzedniego cyklu, no ale z drugiej strony miałam przecież @ więc robię test o 23 wieczorem i wychodzi mi od razu druga kreska ale słaba oczywiście, z dnia na dzien ciemniała i w dniu terminu @ były już dwie bardzo mocne kreski. :)

ale super :) a bylas juz na wizycie? masz jakies zdjecie? moze to blizniaki jak tak szybko wyszla krecha? :)

Antonina mierzysz temp y mnie dziś 36,93
20 dc
Mierze od wczoraj. Wczoraj 36.68 dziś 36.79. Idzie jakby w górę[emoji5] ale to chyba nie ma znaczenia bo i tak w dzień okresu może poprostu spaść. A w tej fazie lutealnej to właśnie jest faza wyższych temperatur. Czy masz jakieś inne info na ten temat ? Bo ja dopiero zaczęłam od wczoraj więc się nie znam[emoji5]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wlasnie!!! poprosimy o meldunek!

ale super :) a bylas juz na wizycie? masz jakies zdjecie? moze to blizniaki jak tak szybko wyszla krecha? :)
Byłam na wizycie, wtedy maleństwo miało 0,14cm, włączył dopplera i było już serduszko, ale to było bardzo wcześnie, mówił że pewnie wczoraj jeszcze doppler by nie wyłapał serca i coś wspominał o bliźniakach, coś w stylu, że często dopiero później okazuje się że są bliźniaki:)

Do góry