reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Muszę Wam napisać, że pierwszy pozytywny test wyszedł mi prawie tydzień przed terminem @ , co mnie bardzo zdziwiło i ogromnie ucieszyło:)
A było to tak: 8 dni po owulacji badałam progesteron i wyszedł mi wysoki bo 33. Sprawdzam jakieś normy w necie i wychodzi, że to norma dla 12tc, więc szok. Przeleciało mi przez mysl, że może jestem w ciąży od poprzedniego cyklu, no ale z drugiej strony miałam przecież @ więc robię test o 23 wieczorem i wychodzi mi od razu druga kreska ale słaba oczywiście, z dnia na dzien ciemniała i w dniu terminu @ były już dwie bardzo mocne kreski. :)

@Izabela90 a Ty nie miałaś też dzisiaj testować?
Wlasnie!!! poprosimy o meldunek!

Muszę Wam napisać, że pierwszy pozytywny test wyszedł mi prawie tydzień przed terminem @ , co mnie bardzo zdziwiło i ogromnie ucieszyło:)
A było to tak: 8 dni po owulacji badałam progesteron i wyszedł mi wysoki bo 33. Sprawdzam jakieś normy w necie i wychodzi, że to norma dla 12tc, więc szok. Przeleciało mi przez mysl, że może jestem w ciąży od poprzedniego cyklu, no ale z drugiej strony miałam przecież @ więc robię test o 23 wieczorem i wychodzi mi od razu druga kreska ale słaba oczywiście, z dnia na dzien ciemniała i w dniu terminu @ były już dwie bardzo mocne kreski. :)

ale super :) a bylas juz na wizycie? masz jakies zdjecie? moze to blizniaki jak tak szybko wyszla krecha? :)

Antonina mierzysz temp y mnie dziś 36,93
20 dc
Mierze od wczoraj. Wczoraj 36.68 dziś 36.79. Idzie jakby w górę[emoji5] ale to chyba nie ma znaczenia bo i tak w dzień okresu może poprostu spaść. A w tej fazie lutealnej to właśnie jest faza wyższych temperatur. Czy masz jakieś inne info na ten temat ? Bo ja dopiero zaczęłam od wczoraj więc się nie znam[emoji5]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wlasnie!!! poprosimy o meldunek!

ale super :) a bylas juz na wizycie? masz jakies zdjecie? moze to blizniaki jak tak szybko wyszla krecha? :)
Byłam na wizycie, wtedy maleństwo miało 0,14cm, włączył dopplera i było już serduszko, ale to było bardzo wcześnie, mówił że pewnie wczoraj jeszcze doppler by nie wyłapał serca i coś wspominał o bliźniakach, coś w stylu, że często dopiero później okazuje się że są bliźniaki:)

Do góry