Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Już chyba zaczął się ósmy
no niestety nie został mi przepisany, lekarz kazał mi przyjść na kontrolę żeby zobaczyć co się dzieje z tym niby torbielem, dodam że dnia 18 stycznia kiedy byłam u ginekologa nie miałam tego torbiela, tylko owulacja była z prawego jajnika, gdzie pęcherzyk miał już 2cm, wtedy dostałam zastrzyk na pęknięcie, a tu raptem jak byłam wczoraj to po prawej stronie torbiel na 3.5. dziwne to trochę.Powinnaś mieć duphaston jak masz bóle,i on także powoduje wchloniecie torbiela
O proszę to termin na wrzesień [emoji2] my mamy na październik [emoji2]Już chyba zaczął się ósmy
Tu zdania są podzielone. Najlepiej po skończonych 12 tyg iść ale zęby leczy się normalnie i to w znieczuleniu. Nie ma to wpływu na dziecko tylko trzeba dentystów powiadomic o ciąży.Dziewczyny a jeśli chodzi o dentystę, to najlepiej teraz, czy poczekać aż tam się wszystko ułoży. Co prawda, nie mam jakiś kłopotów z zębami, ale tak pytam na przyszłość.
Gratulacje TuliPanna!! Mowisz ze znikniecie z forum pomaga zajsc w ciaze?Cześć dziewczyny, pamiętacie mnie jeszcze? Niestety nie jestem w temacie co się dzieje na forum, ostatni raz udzielałam się chyba w grudniu i rzadko później zaglądałam, jakoś tak wyszło
Ale stwierdziłam, że muszę się odezwać i opowiedzieć co u mnie. A u mnie wielkie szczęście bo jestem w ciąży!!! Oczywiście wielki strach żeby znowu nie stracić dziecka, ale jestem pozytywnie nastawiona, wierzę że teraz musi być dobrze!!!!
Tak wrzesień kto ma jeszcze termin na wrzesień? Dajcie proszę link do forum wrześniówek!O proszę to termin na wrzesień [emoji2] my mamy na październik [emoji2]
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Tego nie powiedziałam, ale może coś w tym jestGratulacje TuliPanna!! Mowisz ze znikniecie z forum pomaga zajsc w ciaze?
na pewno się uda, moja koleżanka poroniła pierwsze dziecko, odczekała trochę i znowu zaszła w ciążę, urodziła zdrową córeczkę, która ma już 3 latka, mało tego, teraz jest znowu w ciąży i za 6 miesięcy rodziPaulinka ja od stycznia 2016 Z poronieniem we wrześniu i dalej nic uda się