Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Już chyba zaczął się ósmy
no niestety nie został mi przepisany, lekarz kazał mi przyjść na kontrolę żeby zobaczyć co się dzieje z tym niby torbielem, dodam że dnia 18 stycznia kiedy byłam u ginekologa nie miałam tego torbiela, tylko owulacja była z prawego jajnika, gdzie pęcherzyk miał już 2cm, wtedy dostałam zastrzyk na pęknięcie, a tu raptem jak byłam wczoraj to po prawej stronie torbiel na 3.5. dziwne to trochę.Powinnaś mieć duphaston jak masz bóle,i on także powoduje wchloniecie torbiela
O proszę to termin na wrzesień [emoji2] my mamy na październik [emoji2]Już chyba zaczął się ósmy![]()
Tu zdania są podzielone. Najlepiej po skończonych 12 tyg iść ale zęby leczy się normalnie i to w znieczuleniu. Nie ma to wpływu na dziecko tylko trzeba dentystów powiadomic o ciąży.Dziewczyny a jeśli chodzi o dentystę, to najlepiej teraz, czy poczekać aż tam się wszystko ułoży. Co prawda, nie mam jakiś kłopotów z zębami, ale tak pytam na przyszłość.
Gratulacje TuliPanna!!Cześć dziewczyny, pamiętacie mnie jeszcze? Niestety nie jestem w temacie co się dzieje na forum, ostatni raz udzielałam się chyba w grudniu i rzadko później zaglądałam, jakoś tak wyszło
Ale stwierdziłam, że muszę się odezwać i opowiedzieć co u mnie. A u mnie wielkie szczęście bo jestem w ciąży!!! Oczywiście wielki strach żeby znowu nie stracić dziecka, ale jestem pozytywnie nastawiona, wierzę że teraz musi być dobrze!!!!
Tak wrzesieńO proszę to termin na wrzesień [emoji2] my mamy na październik [emoji2]
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Tego nie powiedziałam, ale może coś w tym jestGratulacje TuliPanna!!Mowisz ze znikniecie z forum pomaga zajsc w ciaze?
![]()
na pewno się uda, moja koleżanka poroniła pierwsze dziecko, odczekała trochę i znowu zaszła w ciążę, urodziła zdrową córeczkę, która ma już 3 latka, mało tego, teraz jest znowu w ciąży i za 6 miesięcy rodziPaulinka ja od stycznia 2016 Z poronieniem we wrześniu i dalej nic uda się