reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Lux nie wiem n ile wierYsz w takie rzeczy... Ale być może Twoje maleństwo nie było gotowe na ten świat.... I czeka na odpowiedni moment aby pojawić się w waszym zyciu jako mały cud...

No przykre ją np nie potrafię rozmawiać z siostrą o jej ciąży ... Fabimama byłam jestem 6dni po odstawieniu ...

A przy okazji pytanie mam ... Mialyscie wywoływana miesiaczke luteina ? I czy bolały Was w trakcie brania jajniki i po odstawieniu? Bo ja po pierwszym dniu brania odczuwałam taki ból że aż na plecy promieniowalo i na uda (?) a od kilku dni odczuwam też taki ból w obu jajnikach jak i w szyjce takie kłucie ...

Fabimama
Gratuluje 35kg nielada wyzwanie :-) no ale czego się nie robi dla własnego szczęścia będę trzymała &&&&& zęby @ nie przyszła :-)

A teraz napisze coś więcej o sobie mam 32 lata trzy córki 13/8/5 lat (mamy podobnie ) ty z kolei masz chłopaków :happy:

Z mężem oboje pragnelismy kolejnego dzidziusia wiec w styczniu zaszlam w ciąże która zakończyła sie w 10tyg (poronienie chybione) 8 marca lyzeczkowanie i dziś juz mija prawie 3 tyg od zabiegu na starania jeszcze za wcześnie ale planuje po 2 @ czyli maj/czerwiec mimo to zostanę juz tu na forum i przy tym będę mocno kibicowac tym kobietką które mogę juz teraz zacząć starania

[QUOTbimama, post: 13868136, member: 133785"]10 kwietnia mam mieć @... :) kto wie może dostaniemy idealny prezent na rocznice ślubu.... (20 kwietnia)[/QUOTE

No mysle ze do szczęścia nic więcej Wam nie trzeba

Fabimama
Gratuluje 35kg nielada wyzwanie :-) no ale czego się nie robi dla własnego szczęścia będę trzymała &&&&& zęby @ nie przyszła :-)

A teraz napisze coś więcej o sobie mam 32 lata trzy córki 13/8/5 lat (mamy podobnie ) ty z kolei masz chłopaków :happy:

Z mężem oboje pragnelismy kolejnego dzidziusia wiec w styczniu zaszlam w ciąże która zakończyła sie w 10tyg (poronienie chybione) 8 marca lyzeczkowanie i dziś juz mija prawie 3 tyg od zabiegu na starania jeszcze za wcześnie ale planuje po 2 @ czyli maj/czerwiec mimo to zostanę juz tu na forum i przy tym będę mocno kibicowac tym kobietką które mogę juz teraz zacząć starania

Współczuję niezmiernie ... właśnie przechodzę przez to samo ..
Mogę zapytać, czy beta Ci długo spadała ?

reklama
Do góry