reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Czesc dziewczynki. My caly weekend na powietrzu. Pogoda cudowna.
Dzis 28dc- plamien na @ brak. Wczoraj popoludniu zrobilam test- akurat zahaczylismy o rosmana jadac na grila. Nie ma nawet cienia II kreski- tak więc moja @ nadrabia poprzedni cykl i teraz pewnie się spoźni. Troche mi to nie na rękę, bo akurat wypadnie mi wtedy na nasz wyjazd.
W każdym razie jak już sie zacznie to wracam do staranek
Starzenie to denerwujące hak juz z testu wiesz ze nie jesteś a @ nie ma...znam to i strasznie tego nie lubię :mad:

reklama
dzień dobry kochane ....
u mnie juz 2 dni jak czekam na @ i zadnych oznak ale myśle ze poczekam jeszcze z dwa czy trzy moze po prostu nadzwyczajnie się spóźnia ....
jakoś szczerze mówiąc wierzyć mi się nie chce ze ta bladziutka kreseczka to ciąża tym bardziej sledząc twojej posty bertha....a co mi tam poczekam jak będzie dalej po tym zabiegu to rozne dziwy sie dziac moga chociaz ta 1 @ jak powiedziala doktor przyszla idealnie czyli miesiac po nim ...
pozdrawiam sedecznie wszystkie -duzo slonca i jak najmniej stresu zyczę luxunia jak samopoczucie ? do kiedy zamierzasz pracować ?
Mamuniol może bedzie niespodzianka i @ nie przyjdzie :happy2:
i wiesz ja też sobie tak to tłumaczę że @ nie ma bo może coś nie tak z cyklem itp zwykle opóźnienie chociaż u mnie był jakis tam cień kreski drugiej :oo:

Ostatnia edycja:
a co do pracy i zaufanych osób to ekhm...tam plotka goni plotkę, w styczniu poszlam na tygodniowe l4 i już wszystkie sobie wmówiły, że jestem w ciązy.
porażka....a potem patrzą na Ciebie jak na glupka i obserwują brzuch czy rosnie. ;/
Czasem ludzie zapominają, że mogą użyć języka i zapytać. Wolą żyć ze swoimi domysłami i urojeniami.
Takimi nie ma co się przejmować.
Trzymak kciuki za wysoką betę.

dzień dobry kochane ....
u mnie juz 2 dni jak czekam na @ i zadnych oznak ale myśle ze poczekam jeszcze z dwa czy trzy moze po prostu nadzwyczajnie się spóźnia ....
jakoś szczerze mówiąc wierzyć mi się nie chce ze ta bladziutka kreseczka to ciąża tym bardziej sledząc twojej posty bertha....a co mi tam poczekam jak będzie dalej po tym zabiegu to rozne dziwy sie dziac moga chociaz ta 1 @ jak powiedziala doktor przyszla idealnie czyli miesiac po nim ...
pozdrawiam sedecznie wszystkie -duzo slonca i jak najmniej stresu zyczę luxunia jak samopoczucie ? do kiedy zamierzasz pracować ?
Mamuniol może bedzie niespodzianka i @ nie przyjdzie :happy2:
Melania02 też sobie tak to tłumaczę chociaż u mnie był jakis tam cień kreski drugiej :oo:
Renia ty to masz nerwy ze stali. Ja bym chyba wszytskie testy w aptece wykupila. Czemu nie idziesz na bete dla pewnosci?

Dzień dobry ! Po komunii jesteśmy bardzo zadowoleni , dziś dochodzimy do siebie . Wczoraj Ci co się pytali o dziecko zostali uswiadomieni ze nie możemy go mieć więc myślę że wreszcie skoncza się pytania :)

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

Mamuniol dlaczego nie ide na Bete ? Bo mam nerwy ze stali hehe a tak powaznie to juz kiedys tu pisalam o tym ze dla mnie beta tez nie jest do konca super rozwiazaniem i moze dac o wiele wiecej stresu niz caly test czy wyczekiwanie ja w ciazy w ktorej mialam zabieg mialam robiona bete trzy razy przyrost byl super a ciaza obumarla kolezanka natomiast miala maly przyrost odchodzilaod zmyslow a dzis jest juz w 16tyg ciazy tak ze wiesz dla mnie beta to cos co moze byc potrzebne ale np w jakies pozniejszej diagnozie gdzie potem beta spada np po poronieniu no i wiesz urodzilam trojke i przy zadnj nie robilam Bety i bylam bardzo spokojna w ramtych ciazach ...

reklama
Do góry