reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Nie uwierzycie!!!!
Zrobiłam dzisiaj dwa testy bo nie mogłam zamknąć ust ze zdziwienia!
rano? teścik....i co? słabiutka kreseczka!
Nie jarałam się jakoś bardzo, poniewaz pomyslalam "ah...test jakis stary bo dlugo szukal nawet tej pierwszej podstawowej kreski" ale cos mnie tknelo i kupilam drugi.
Mówie "aaa zrobie go jutro rano zobaczyy" ale nieeee Kasia i czekać? nigdy! zrobilam go grubym popoludniem i znowu! druga kreseczka tym razem mocno wyrazna....
i nie wiem co o tym sądzić, jutro pojdę zrobić tą betę i będę mmiała 99% pewnosci, a wizyte u ginekologa mam 18go.
oczywiscie jesl beta wyjdzie, pojde szybciej bo niestety pracuje w takim miejscu, ze chodzenie tam w ciazy mogloby sie zle skonczyc.

PS. dziekuje za mile powitanie, nie umiem odpowiedziec konkretnie na dany post wiec odpowiadam ogólnie :-) wybaczcie moja ciemnotę.

Biore sie za uzupelnianie profilu :)
No to super. Dlugo z nami nie zostalaniesz. Bardzo fajnie ze ci sie udalo. Kreski dwie wiec ciaza jest. Gratki

reklama
Testuje w niedziele lub poniedzialek tak chyba bedzie najlepoej nie chce sie znow stresowac :-)
A nie lepiej bete?

Jak mi @ nie przyjdzie to ja zrobie we wtorek tescik- raczej tak dla swietego spokoju- bo marene szanse. U nas przytulanie ktore mogloby zaowocowac tylko w 14dc bylo- przez te moje plamienia myslalam ze jest juz 16dc i juz po owu- a tu wyszedl taki psikus. Jaka to bylaby ironia losu- zajsc kiedy sie nie starasz

hej dziewczyny
znów dopadł mnie niedoczas i wredna @ hehe

w pracy umierałam z bólu masakra czemu kobiety musza tak cierpieć latałam tylko co 1h podpaski zmieniać bo lało się ze mnie masakrycznie :(
a po pracy zrobiliśmy mega zakupy co by jutro mieć z głowy i móc tylko cieszyć się super pogodą na działeczce
smilie1.gif
wróciliśmy do domu 20.30 i zanim Ola wylądowała w łózku była 22.00... jeszcze pranie wstawiłam.....

dziś sączę somersby kwiat bzu+limonka
smilie5.gif

witam nowe staraczki!!! nie mogę się doczekać jak dołączę do waszego grona! Komu nie gratulowałam - to gratuluję 2 upragnionych kreseczek!!!

dziewczyny padam z nóg przez ten okres, jedyne pocieszenie że to początek nowego cyklu!!! a po nim za miesiąc staranka!!!!
spokojnej nocki!

hej dziewczyny
znów dopadł mnie niedoczas i wredna @ hehe

w pracy umierałam z bólu masakra czemu kobiety musza tak cierpieć latałam tylko co 1h podpaski zmieniać bo lało się ze mnie masakrycznie :(
a po pracy zrobiliśmy mega zakupy co by jutro mieć z głowy i móc tylko cieszyć się super pogodą na działeczce
smilie1.gif
wróciliśmy do domu 20.30 i zanim Ola wylądowała w łózku była 22.00... jeszcze pranie wstawiłam.....

dziś sączę somersby kwiat bzu+limonka
smilie5.gif

witam nowe staraczki!!! nie mogę się doczekać jak dołączę do waszego grona! Komu nie gratulowałam - to gratuluję 2 upragnionych kreseczek!!!

dziewczyny padam z nóg przez ten okres, jedyne pocieszenie że to początek nowego cyklu!!! a po nim za miesiąc staranka!!!!
spokojnej nocki!
To juz calkiem niedlugo

mamuniol -nooo całkiem całkiem w sumie to nie dowierzam:biggrin2: ciekawe jak to będzie... Olcia dziś pytała czy ja urodzę dla Niej siostrzyczkę a tatuś braciszka:biggrin2:

mamuniol -nooo całkiem całkiem w sumie to nie dowierzam:biggrin2: ciekawe jak to będzie... Olcia dziś pytała czy ja urodzę dla Niej siostrzyczkę a tatuś braciszka:biggrin2:
Z serii jak to dzieci potrafia rozumować: znajoma ma synka 3 lata. Ten od jakiegoś czasu zafascynowany swoim cialem
Wypytuje o różnę części i w koncu padlo na jajeczka. Rozmowa przebiega tak:
Pyta: mamusia a co to jest?
Odp: to sa twoje jajeczka synku.
A po co je mam?
Odp: zebyś mógł mieć dzieci jak urośniesz.
A czemu dwa?
Odp: zebyś mógł mieć dwoje dzieci
Na co chłopczyk odpowiada: to tatuś ma tylko jedno,bo ja ciagle sam jestem

reklama
Do góry