reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

My dostaliśmy kropelki do brania przez 6 dni na wyciszenie objawów. Za tydzień umawiam się na sterylkę.

reklama
Wyprawiłam syna na urodziny do dziewczyny. Obskoczyłam z Mery długi spacer, plac zabaw i lody. A teraz zasłużony odpoczynek [emoji4] Jak dobrze, że znowu mamy weekend [emoji4]

Yesenia ładna pogoda wam się na komunię szykuje. [emoji4] A w czym Miłosz idzie: garnitur czy alba?

Kurcze do dziewczyny:) twoj synek ma 11 lat? Ja z moim M mielismy ja 14 on 15. Patrzac na to zostalo mi tylko jakies 10 lat zeby sie nacieszyc chlopcami na wylacznosc:)

Wreszcie brzuch przestał mnie boleć ale 4 Ketonal dziś poszedł w ruch. Tak mnie bolało ze aż mnie rzucalo , masakra
Jutro ciężki dzień , dużo roboty i latania :)

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

Fabimama ja mam 4- ty cykl staran, termin @ na 24.05.
Mam dziś 12 dc , bzykneliśmy sie z przyjemnością i mój M sobie nadwyrezyl sprzęt i chyba nici z jutra a mamy w końcu wolna chatę bo synek jedzie do moich rodziców.

Nie uwierzycie!!!!
Zrobiłam dzisiaj dwa testy bo nie mogłam zamknąć ust ze zdziwienia!
rano? teścik....i co? słabiutka kreseczka!
Nie jarałam się jakoś bardzo, poniewaz pomyslalam "ah...test jakis stary bo dlugo szukal nawet tej pierwszej podstawowej kreski" ale cos mnie tknelo i kupilam drugi.
Mówie "aaa zrobie go jutro rano zobaczyy" ale nieeee Kasia i czekać? nigdy! zrobilam go grubym popoludniem i znowu! druga kreseczka tym razem mocno wyrazna....
i nie wiem co o tym sądzić, jutro pojdę zrobić tą betę i będę mmiała 99% pewnosci, a wizyte u ginekologa mam 18go.
oczywiscie jesl beta wyjdzie, pojde szybciej bo niestety pracuje w takim miejscu, ze chodzenie tam w ciazy mogloby sie zle skonczyc.

PS. dziekuje za mile powitanie, nie umiem odpowiedziec konkretnie na dany post wiec odpowiadam ogólnie :-) wybaczcie moja ciemnotę.

Biore sie za uzupelnianie profilu :)

reklama
Do góry