reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

W pracy siedze...bleh. To tak na szybko chcialam sie Wam pozalic...pies mnie bije!
[emoji23]
Wczoraj ochy i achy nad swoimi psami robilam a pol godziny pozniej dostalam z glowki w usta.
Warga spuchnieta, krwiak sie zrobil i boli.
Wstyd na ulice wyjsc bo wygladam jakby mi komkubent przydasolil za zbyt slona zupe [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
I potem tłumacz ludzia ze to pies a nie mąż [emoji23] hahaha

reklama
A co to za nie branie leków? [emoji53]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Bo tak wyszło... sprawdziliśmy czy torbiele zejdą, nic nie ustalone i 21 dc na wizycie u ginekologa już było za późno na cokolwiek... Jestem strasznie rozgoryczona, ale chociaż wiadomo o co chodzi. Teraz tylko D musi w piątek powtórzyć badania i zobaczymy co dalej... Ja 8 mam wizytę u ginekologa to opracujemy plan działania. Jeśli będzie to miało jakikolwiek sens.
Jeśli nie to szukam innej pracy i kończę starania. Zbyt wiele mnie to kosztuje. Zbyt mocno wczoraj bolało.
Takie to mam nowe postanowienia czterdziestolatki!

Jak wejdziesz w wykres i na górze masz strzałki do przesuwania. I tam jest temperatura. Spróbuj albo może masz inna wersję?
Screenshot_20170130-125219.png

Załączniki

• Screenshot_20170130-125219.png
    Screenshot_20170130-125219.png
    129,9 KB · Wyświetleń: 87
Super, że się odezwałaś, myślałam o Tobie dziś :-) miło, że pytasz :-) wróżka Krwawka przyszła 25, także dziś 6dc, biorę donga i zobaczymy jak to będzie :-) fajnie, że macie nowe mieszkanie :-) jak to jest w Niemcowni, wy tam wynajmujecie, czy przyznają Wam mieszkania? :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png
A ja w tym cyklu totalnie zeruje, żadnych leków, suplementów, testów, nic... U mnie też 6 dzień, ale jakiś dziwny, bo zawsze @ mam 7 dni, a teraz nawiedziła mnie tylko na 5 i jestem bardzo rozczarowana :-D:-D:-D Wzięłam się za tarczycę i idę do endokrynologa, bo przecież całe życie gin mi nie będzie Euthyrox'u przepisywał :p

Wynajmujemy mieszkanie, ale tutaj bardzo z tym ciężko, przez tych uchodźców. Nie chcą mieszkań dawać, czasem trzeba baardzo długo czekać. A nam się udało i to w sumie z dnia na dzień, przy ogromnej pomocy szefa mojego męża. Ale strasznie się cieszę :)

reklama
Do góry