S
StorAnia
Gość
Współczuję...A u mnie zaczął się ciężki okres.. Babcia zmarła ;( w środę pogrzeb.. dobrze, że mam ferie to trochę pomogę mamie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Współczuję...A u mnie zaczął się ciężki okres.. Babcia zmarła ;( w środę pogrzeb.. dobrze, że mam ferie to trochę pomogę mamie.
PiekneA to moje.dwie urwiski.
Bardzo mi przykro.A u mnie zaczął się ciężki okres.. Babcia zmarła ;( w środę pogrzeb.. dobrze, że mam ferie to trochę pomogę mamie.
A ja sobie nie wyobrazam miec siersci w domu, dlatego wybralam maltanczyka@mfifi04, @Paraplu ładne macie pieski ja mam tylko kota, jakoś nie wyobrażam sobie w bloku psa, za leniwa chyba jestem, nie wiem czy bym dała radę z regularnymi spacerami
@Paraplu nie martw się na zapas, może to jakaś pierdoła i dzięki temu że masz skierowanie szybko wyleczą to co Ci może dolegać i nim się obejrzysz bach i ciąża
ja mieszkam w niemczech, tyle że bardzo blisko polski i tutaj i też nie jest łatwo o skierowanie, a o jakiś badaniach które bym chciała zrobić z własnej inicjatywy nie wspomnę. U ginekologów byłam już paru i wszyscy nie przypadli mi do gustu, więc chodzę prywatnie do polski i to mi pasuje. Wizyty trochę ciągną po kieszeni, ale przynajmniej czuję ten komfort, że jestem pod czyjąś opieką.
Aniu, ale przecież ten lekarz lepiej myślący, coś zdzialacie zobaczysz, może i nam ze starszej Ligii w marcu ukażą się 2 kreseczki. Głowa do góryDziewczyny baaaardzo Wam wszystkim dziękuję. Jesteście wspaniałe!!!
Niestety humor nie dopisuje, krwawienie jest nadal, więc myślę że problem z progesteronem... Starość nie radość, chyba powoli trzeba się przygotowywać do tego co nieuniknione. Do poddania się
Paraplu ale Ty.mądrze gadasz kobito [emoji7]Haha serio...przeroslo mnie to zadanie [emoji23]
A raczej jego graficzne przedstawienie. Tragiczne w mojej opinii.
Niezbyt estetyczna bym powiedziala [emoji23] ale u mnie nie jest zle. Mam zaatakowane tylko kilka miejsc, z czego widoczne jest tylko jedno, skora wokol nosa, ale normalnie wystarcza troche fluidu i nic nie widac. Jak mam rzut to juz jest gorzej.
Geniusz! Ja nie wiem ile bym musiala siedziec aby wpasc na tego krokusa [emoji23]
U mnie najwiekszy wplyw na stan skory ma moj stan psychiczny. Jak z glowa kiepsko to zawsze konczy sie rzutem. A tak to wystarczaja odpowiednie kosmetyki i kremy, czasem masc.
Ten roczny rzut o ktorym pisalam byl powiazany z depresja. Teraz tez cos mam gorszy okres i juz widze roznice na skorze. Ale w srode terapia [emoji1377] w czwartek gin [emoji1377] skoro ten cykl odpuscilam to wracam do olejku CBD.
Dziekuje za info o diecie, zaczelam sobie czytac o niej.
Hmm a rozmawialas z nim tak szczerze od serca? Mnie K zawsze ciagnie za jezyk jak moje zachowanie sie zmienia i zazwyczaj konczy sie placzem ale taka rozmowa ogormnie duzo mi daje.
Moze Twoj maz ma jakis problem, spadek nastroju, samooceny czy cos innego siedzi mu lepetynie a Ty widzisz tylko tego efekt w postaci spania, niedbania o siebie i zrzedzenia?
Jesli jest mu zle ze soba to nie bedzie dbal o siebie. Kojarzysz piramide potrzeb? Najpierw musza zostac zaspokojone potrzeby z nizszego pietra aby moc zaspokoic te z wyzszego. Moze w tym tkwi problem.
No wlasnie! Sto lat! [emoji322][emoji323][emoji512][emoji255] piekny wiek i z tej okazji zycze Ci jeszcze przynajmniej 3 takich cwiercwieczy w zdrowiu i otoczona miloscia z kazdej strony [emoji8]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom