Bulbasek
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj Ci faceci. [emoji53]Aaah szkoda gadać... żremy się o wszystko, dosłownie! Wszystko mnie w nim wkurza, WSZYSTKO! A szczególnie, że w ogóle o siebie nie dba, nic a nic, siedziałby tylko w domu. Po nocce śpi, potem wstaje na 3h i znowu idziie spać przed pracą, wiecznie zmęczony! Nic dziwnego jak po powrociie z pracy je golonke, potem po obudzeniu obiad potem byle coo i w pracy kanapki! Przytył od roku 16kg! I tylko gazowane gazowane i gazowane! A jak proszę, żeby zmienił trochę sposób żywienia albo wodę pił, to zaraz, że wszystkieego mu bronię i znów kłótnia! Aaa!
Kochana, ja w tym temacie mocno siedzę. Polecam przejść na dietę AIP- protokół autoimmunologoczny. Mój mąż wyłączył luszczyce (podobno nieuleczalna choroba) a przyjaciel męża reaumatoidalne zapalenie stawów. Jesteś świadkiem. Ja jestem na diecie paleo (trochę mniej rygorystyczne niż AIP, bezglutenowa) od kiedy straciłam ciąże (2 miesiące temu) i mam nadzieję, że dzięki temu utrzymał te w której teraz jestem.
Trzymam kciuki.
@siwa84 jak tam?
My mamy bardzo kiepski okres w związku, jest tragicznie, mam już serdecznie dość, jeszcze ta przeprowadzka... już się dziś popłakałam w domu i u teściowej... chętnie bym rzuciła wszysto, wrrr.
@StorAnia wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Pysio do gory, cyc do przodu i cokolwiek sie nie stanie to jestes silna babka i poradzisz sobie ze wszystkim.
Zycze Ci spelnienia wszystkich marzen, tych wielkich i tych maciupenkich [emoji8]
Ktora miala wczoraj urodziny?! Nie pamietam [emoji33] wczoraj czytalam i juz mi wylecialo z glowy [emoji30]
Z calego serda przepraszam za skleroze.
Witam nowe starczki [emoji3][emoji3][emoji3] czujcie sie jak u siebie i zycze Wam abyscie srarczkami byly krotko [emoji1377][emoji1377][emoji1377]
@nimitii a co tam sie dzieje na wrzesniowkach, ze egresywnie jest? Haha czulam kuciamba, ze wrzesien nie bedzie dobrym terminem dla mnie [emoji23]
U mnie nuda, robie sobie testy owu i od przedwczoraj ciemnieje. Byly dzisiaj przytulanki ale z gumka [emoji30][emoji30][emoji30] chociaz w ostatniej chwili K chcial ja wyrzucic [emoji12] ale odezwal sie we mnie glos rozsadku. Czekam na czwartkowa wizyte.
A tak z innej beczki to pies mi sie zepsul [emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Poprostu każdy następny wyraz zaczyna się na ostatnią literę poprzedniego wyrazu.Tam jest podpowiedź rysunkiem czyli krokus i góral.krokus kończy się na S i jest strumyk góral kończy się na L i jest Las.Także wpisz tylko krokus A niżej góral.Tak mi się wydaje.mam nadzieje ze zrozumialas
Znam tez samuraja. Mam nadzieję, ze się poprawia. Samo wyeliminowanie glutenu robi wiele. AIP jest trochę uciążliwe, ale mąż już ponad rok jest.Dziewczyny ale naprodukowałyście
Ja kolejny dzień czuje się kiepsko, mam stan podgorączkowy już 3 albo 4 dzień i do tego biegunkę . Nigdy czegoś takiego nie miałam, w sensie tak długo. Albo rozkręcała się choroba albo przechodziło, a teraz to takie nie wiadomo co.
Ja stosuję dietę samuraja, odmianę paleo, ale jeżeli wyniki tarczycy nie będą się poprawiać, będę musiała niestety przejść również na AIP.
Znam tez samuraja. Mam nadzieję, ze się poprawia. Samo wyeliminowanie glutenu robi wiele. AIP jest trochę uciążliwe, ale mąż już ponad rok jest.
Aaah szkoda gadać... żremy się o wszystko, dosłownie! Wszystko mnie w nim wkurza, WSZYSTKO! A szczególnie, że w ogóle o siebie nie dba, nic a nic, siedziałby tylko w domu. Po nocce śpi, potem wstaje na 3h i znowu idziie spać przed pracą, wiecznie zmęczony! Nic dziwnego jak po powrociie z pracy je golonke, potem po obudzeniu obiad potem byle coo i w pracy kanapki! Przytył od roku 16kg! I tylko gazowane gazowane i gazowane! A jak proszę, żeby zmienił trochę sposób żywienia albo wodę pił, to zaraz, że wszystkieego mu bronię i znów kłótnia! Aaa!