reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Paraplu, czy ja coś przegapilam? Czemu z gumką? [emoji18]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Od zabiegu moje cykle wygladaja coraz gorzej. Martwie sie, ze to zrosty lub jakies inne powiklania. W czwartek mam wizyte w klinice ginekologicznej.
W Holandii ciezko jest dostac skierowanie do specjalisty a ja po opisaniu objawow dostalam od razu skierowanie do ginekologa. Rodzinna nawet nie probowala leczyc mnie na wlasna reke. Cieszy mnie, ze tak latwo dostalam skierowanie a jednoczesnie to znak, ze jest cos na rzeczy. Z pierdolami nie wysylaja do szpitala.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

1485712212-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

@siwa84 jak tam? :)

My mamy bardzo kiepski okres w związku, jest tragicznie, mam już serdecznie dość, jeszcze ta przeprowadzka... już się dziś popłakałam w domu i u teściowej... chętnie bym rzuciła wszysto, wrrr.

Sparkus co sie dzieje? Nerwy o nic czy cos glebszego Was dreczy?

A reszta widzi moja fotke w poscie?

Paraplu pies twój taki słodki :) wstawiam zdjęcie mojego. Czemu z gumką?

Dziekuje [emoji8] Twoj tez cudny [emoji173]
Napisalam wyzej czemu. W sumie dobrze sie sklada bo i tak bym chyba musiala odpuscic ten miesiac. Stan skory mi sie pogorszyl i chyba skonczy sie na sterydach. Again.

Ania wszyscy cię kochają buźka w górę nie ma jak my 18plus:)kochaniutka
wiem, wiem...
Tylko ciężko się pogodzić z kolejną porażką...
StorAnia Spelnienia marzen!!! [emoji320][emoji485][emoji484][emoji513][emoji512][emoji483][emoji323][emoji322][emoji324]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję :*
StorAnia - STO lat kochana, spełnienia tego największego marzenia!
Dziękuję :*
@StorAnia wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Pysio do gory, cyc do przodu i cokolwiek sie nie stanie to jestes silna babka i poradzisz sobie ze wszystkim.
Zycze Ci spelnienia wszystkich marzen, tych wielkich i tych maciupenkich [emoji8]

Ktora miala wczoraj urodziny?! Nie pamietam [emoji33] wczoraj czytalam i juz mi wylecialo z glowy [emoji30]
Z calego serda przepraszam za skleroze.

Witam nowe starczki [emoji3][emoji3][emoji3] czujcie sie jak u siebie i zycze Wam abyscie srarczkami byly krotko [emoji1377][emoji1377][emoji1377]

@nimitii a co tam sie dzieje na wrzesniowkach, ze egresywnie jest? Haha czulam kuciamba, ze wrzesien nie bedzie dobrym terminem dla mnie [emoji23]

U mnie nuda, robie sobie testy owu i od przedwczoraj ciemnieje. Byly dzisiaj przytulanki ale z gumka [emoji30][emoji30][emoji30] chociaz w ostatniej chwili K chcial ja wyrzucic [emoji12] ale odezwal sie we mnie glos rozsadku. Czekam na czwartkowa wizyte.

A tak z innej beczki to pies mi sie zepsul [emoji23]
58a3e8e95f2b068b9b651b0bd7baf811.jpg

Dziękuję:*
Ale masz cudnego piesia :)

Dziekuje [emoji8] Twoj tez cudny [emoji173]
Napisalam wyzej czemu. W sumie dobrze sie sklada bo i tak bym chyba musiala odpuscic ten miesiac. Stan skory mi sie pogorszyl i chyba skonczy sie na sterydach. Again.

Sterydy - chyba najgorsza rzecz. Gorszy stan skóry? Ale uczulenie jakieś?

Sterydy - chyba najgorsza rzecz. Gorszy stan skóry? Ale uczulenie jakieś?

ŁZS od 15 lat.
Normalnie wystarczaja niesteroidowe leki ale co jakis czas mam rzut i wtedy juz nie daja rady. Wtedy ida w ruch sterydy az do zlagodzenia objawow i znow wracam do niesteroidowych lekow.

Najdluzszy rzut trwal prawie rok [emoji33] a moja twarz wygladala jak dupa pawiana pod wzgledem kolorystycznym.

reklama
Do góry