Kurde nooo wes bo się posikalam ze szczęściaEj ja mówi o TWOICH dwóch kreskach!! [emoji23][emoji23][emoji23] o matko chyba ciąża Ci naprawdę pada na mózg [emoji51][emoji51][emoji51][emoji51][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Kurde nooo wes bo się posikalam ze szczęścia
Hahah [emoji23][emoji23] do moich będziesz musiała trochę poczekać Ty już będziesz na końcówce jak może uda się mi ujrzeć moje !;-)
bertha
Fanka BB :)
Dzięki @Emsi [emoji173] ja Was czytam i kontroluje sytuacje [emoji23][emoji23] Czekam na Wasze pozytywne testy Twoje @Spark @bertha i reszta ! @nimitii doczekałam !!! [emoji7][emoji7] ja mam tyle teraz na głowie ze serio odpuściłam. Aż dziwne na mnie ... w każdym razie oczywiście temat się przewija ale już nie świruje tak bardzo [emoji23][emoji23] tylko żeby czas leciał szybciej do czerwca ... Ehh [emoji30][emoji30] oglądałam fajny blog na yt (ivfchic) @bertha sporo można się dowiedzieć ;-) i trochę tez się uspokoiłam ;-) zobaczymy jak Brdzie. ;-)
O, dzięki, zasubskrybuje sobie tez :*
Kciuki za ciebie!!
--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
Joaszka
U mnie przyszła 5 dni wcześniej...pierwszy raz w życiu...czasem +/- 2 dni cykl ale nigdy 5...dziewczyny. zdrzemnełam się troszkę teraz wstałam i robiąc siku patelni a tu krew. nie plamienia tylko krew żywa. powinnam okres dostać za 4 dni i od plamienie zacząć dwa dni. czyżby poronienie?
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Joaszka
Wykończsz chłopa[emoji1][emoji1][emoji1]7,8,9,13 rano,13 wieczorem,14 rano,14 wieczorem i planuje jutro wieczorem tj 16 dc :-)[emoji4]
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
1985nelia2
Ja miewałam cykle 24dni i 42dni i to wszystko nadal norma. Kilka razy w roku można mieć takie cykle jak i mogą być bezowulacyjne. Grunt że okres jest bo największy problem jest wtedy gdy go nie ma a ciąży brak.
oczekiwanie
Dziewczyny, magoo dalej milczy??
reklama
Emsi*
Lejdisy jesteście BOSKIE! [emoji1] [emoji1] [emoji1][emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji173] [emoji173] [emoji173]Buuu uu dobra w dupe z tym teraz po tej akcji masz mo zajść w ciążę w najbliższym czasie [emoji23]
Hahah [emoji23][emoji23] do moich będziesz musiała trochę poczekać [emoji14] Ty już będziesz na końcówce jak może uda się mi ujrzeć moje !;-)
Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...