reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dzięki @Emsi [emoji173] ja Was czytam i kontroluje sytuacje [emoji23][emoji23] Czekam na Wasze pozytywne testy Twoje @Spark @bertha i reszta ! @nimitii doczekałam !!! [emoji7][emoji7] ja mam tyle teraz na głowie ze serio odpuściłam. Aż dziwne na mnie ... w każdym razie oczywiście temat się przewija ale już nie świruje tak bardzo [emoji23][emoji23] tylko żeby czas leciał szybciej do czerwca ... Ehh [emoji30][emoji30] oglądałam fajny blog na yt (ivfchic) @bertha sporo można się dowiedzieć ;-) i trochę tez się uspokoiłam ;-) zobaczymy jak Brdzie. ;-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

O, dzięki, zasubskrybuje sobie tez :) :*
Kciuki za ciebie!!

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

dziewczyny. zdrzemnełam się troszkę teraz wstałam i robiąc siku patelni a tu krew. nie plamienia tylko krew żywa. powinnam okres dostać za 4 dni i od plamienie zacząć dwa dni. czyżby poronienie?
U mnie przyszła 5 dni wcześniej...pierwszy raz w życiu...czasem +/- 2 dni cykl ale nigdy 5...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja miewałam cykle 24dni i 42dni i to wszystko nadal norma. Kilka razy w roku można mieć takie cykle jak i mogą być bezowulacyjne. Grunt że okres jest bo największy problem jest wtedy gdy go nie ma a ciąży brak.

reklama
Buuu uu dobra w dupe z tym teraz po tej akcji masz mo zajść w ciążę w najbliższym czasie [emoji23]
Lejdisy jesteście BOSKIE! [emoji1] [emoji1] [emoji1][emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji173] [emoji173] [emoji173]
Hahah [emoji23][emoji23] do moich będziesz musiała trochę poczekać [emoji14] Ty już będziesz na końcówce jak może uda się mi ujrzeć moje !;-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Do góry