reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dariana, bedzie dobrze! W końcu zobaczysz te upragnione dwie kreseczki !!
Kotek, a miałaś jakieś objawy wysokiej prolaktyny?
Sylwia, trzymam kciuki za test!!
Ja dzisiaj sama w domu z synkiem, od w domu od poniedziałku bo chory, ja od środy i dostajemy już do głowy!! A wszyscy zajęci nawet nie ma nas kto odwiedzić masakra co za dzień!! [emoji53]
Mififi04, widziałam wątek [emoji16] chciałabym bardzo tam trafić...
Cheebay, ja tez wysprzatalam mieszkanie, pranie powieszone i nie wiem co mam ze sobą zrobic [emoji53] 10 tc?! Kiedy to zleciało [emoji33]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Tez sie zastanawiam[emoji4] jednak jak człowiek jest zalatany i pracuje to nie ma czasu tych dni tak przeliczać. Dlatego leci mi szybko. Teraz aby do tych prenatalnych to odetchnę chyba, bo póki co cały czas stresik jest[emoji17]

reklama
hej ja już po feriach...tak szybko zleciały:mad:ja dziś słaba strasznie i pobolewa mnie podbrzusze chociaż trochę szybko i mocno dość. Kłuje mnie też lewy jajnik i tak ciągnie, piecze nie wiem.muszę poczekać jeszcze z 3 dni z testem.
trzymam kciuki za testujące w najbliższym czasie i za te które dostały okres!!uda się nam dziewczyny!!

Cheebay dziękuję za pocieszenie [emoji8] kupiłam teścik czułości 10 i zrobię w pn. Ale już się oswajam z myślą o następnym cyklu.

@Queen kochana często o Tobie myślę i jestem pewna, że Ci się uda z invitro tylko proszę nie myśl o tym za dużo. Życzę Ci dużo wiary i cudnej nagrody juz niedługo [emoji7] [emoji7] [emoji7]

Jeez dziewczyny jak tak czytam o laparo itp to aż gęsiej skórki dostaje ... nigdy nie myślałam, że tak będzie pod górkę ale ... powiedz Panu Bogu, że masz plany ...

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Cheebay dziękuję za pocieszenie [emoji8] kupiłam teścik czułości 10 i zrobię w pn. Ale już się oswajam z myślą o następnym cyklu.

@Queen kochana często o Tobie myślę i jestem pewna, że Ci się uda z invitro tylko proszę nie myśl o tym za dużo. Życzę Ci dużo wiary i cudnej nagrody juz niedługo [emoji7] [emoji7] [emoji7]

Jeez dziewczyny jak tak czytam o laparo itp to aż gęsiej skórki dostaje ... nigdy nie myślałam, że tak będzie pod górkę ale ... powiedz Panu Bogu, że masz plany ...

Widzisz chyba nie było nam dane tak łatwo i szybko zajsc w ciaze.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki dziewczyny za kciukasy, zrobię jutro bądź w poniedziałek, jak m nie będzie w domu, żeby nie widział :p
Tak mnie jakoś piecze w tym podbrzuszu, cycki mnie nie bolą nic a nic.
Kurcze, ale marne szanse na to zajście. Bobosexy były tylko w pierwszy dzień dni płodnych i chyba w owulkę.
Jak się nie uda, to też chyba zrobimy w lutym badanie nasienia.

@cheebay jeszcze testu nie mam w domu, spróbuje zakupić 10.

Dzięki dziewczyny za kciukasy, zrobię jutro bądź w poniedziałek, jak m nie będzie w domu, żeby nie widział [emoji14]
Tak mnie jakoś piecze w tym podbrzuszu, cycki mnie nie bolą nic a nic.
Kurcze, ale marne szanse na to zajście. Bobosexy były tylko w pierwszy dzień dni płodnych i chyba w owulkę.
Jak się nie uda, to też chyba zrobimy w lutym badanie nasienia.

@cheebay jeszcze testu nie mam w domu, spróbuje zakupić 10.
Ja też nie miałam obstawionego cyklu a widzisz jednak[emoji2]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Moja trwa 16 dni
Moja tez 16[emoji12]

1usavcqgt1dml95x.png

Dzięki @Emsi [emoji173] ja Was czytam i kontroluje sytuacje [emoji23][emoji23] Czekam na Wasze pozytywne testy Twoje @Spark @bertha i reszta ! @nimitii doczekałam !!! [emoji7][emoji7] ja mam tyle teraz na głowie ze serio odpuściłam. Aż dziwne na mnie ... w każdym razie oczywiście temat się przewija ale już nie świruje tak bardzo [emoji23][emoji23] tylko żeby czas leciał szybciej do czerwca ... Ehh [emoji30][emoji30] oglądałam fajny blog na yt (ivfchic) @bertha sporo można się dowiedzieć ;-) i trochę tez się uspokoiłam ;-) zobaczymy jak Brdzie. ;-)

reklama
Do góry