reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dzięki @Emsi [emoji173] ja Was czytam i kontroluje sytuacje [emoji23][emoji23] Czekam na Wasze pozytywne testy Twoje @Spark @bertha i reszta ! @nimitii doczekałam !!! [emoji7][emoji7] ja mam tyle teraz na głowie ze serio odpuściłam. Aż dziwne na mnie ... w każdym razie oczywiście temat się przewija ale już nie świruje tak bardzo [emoji23][emoji23] tylko żeby czas leciał szybciej do czerwca ... Ehh [emoji30][emoji30] oglądałam fajny blog na yt (ivfchic) @bertha sporo można się dowiedzieć ;-) i trochę tez się uspokoiłam ;-) zobaczymy jak Brdzie. ;-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

O, dzięki, zasubskrybuje sobie tez :) :*
Kciuki za ciebie!!

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

dziewczyny. zdrzemnełam się troszkę teraz wstałam i robiąc siku patelni a tu krew. nie plamienia tylko krew żywa. powinnam okres dostać za 4 dni i od plamienie zacząć dwa dni. czyżby poronienie?
U mnie przyszła 5 dni wcześniej...pierwszy raz w życiu...czasem +/- 2 dni cykl ale nigdy 5...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja miewałam cykle 24dni i 42dni i to wszystko nadal norma. Kilka razy w roku można mieć takie cykle jak i mogą być bezowulacyjne. Grunt że okres jest bo największy problem jest wtedy gdy go nie ma a ciąży brak.

reklama
Buuu uu dobra w dupe z tym teraz po tej akcji masz mo zajść w ciążę w najbliższym czasie [emoji23]
Lejdisy jesteście BOSKIE! [emoji1] [emoji1] [emoji1][emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji173] [emoji173] [emoji173]
Hahah [emoji23][emoji23] do moich będziesz musiała trochę poczekać [emoji14] Ty już będziesz na końcówce jak może uda się mi ujrzeć moje !;-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Do góry