reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ktoś pytał kiedy testuję.. chyba jednak się skuszę i zrobię jutro.. myślałam, że wytrzymam, ale nie dam rady. Chce wiedzieć, a nie robić sobie nadzieje i wczuwać się w każdy ból. To będzie 12dpo. Testy owu czekają, więc jak coś to się przydadzą w następnym cyklu ;)
Trzymam kciuki za 2 kreski[emoji2]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mfifi dzis 9+2, czyli 10 tydz leci[emoji16]
Troche mnie kusi, zwłaszcza ze mogą powiedzieć bez wątpliwości ale tak postanowiliśmy z M, to pewnie nasze ostatnie i chcemy mieć niespodzianke[emoji4]

Emsi, Dariana, nie zawsze 10dpo test pokaże ciąże! Mi nie pokazał! Uważam ze jeszcze nie wszystko stracone Kochane!!

Queen b, mocno wierze ze pierwsze podejście in vitro bedzie Waszym sukcesem[emoji1364][emoji1364][emoji1364]

sylwkaq90, 12dpo moze styknac[emoji6] masz czuły test? Trzymam kciukasy!!

Dziewczyny a ja mam w koncu wolny dzien [emoji33][emoji33][emoji33] pierwszy licząc od świat ( poza jednym gdzie zaniemoglam rzygowo i po prostu nie poszłam). Normalnie nie wiem co ze sobą zrobic[emoji23][emoji23][emoji23]
Póki co sobie leżę, pranie wstawiłam, chatę ogarnę, jakis obiad, a wieczorkiem sie przejdę na bingo. Dzien długi a założę sie ze strzeli jak z bicza [emoji849][emoji85]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Teraz jest mój 22cs, przez cały ten czas nie zobaczyłam ani razu nawet cienia cienia na teście. Czasem myślę sobie, że nigdy nie zobaczę. Oczywiście nie myślę tak cały czas, jednak przy każdej bieli ta myśl się pojawia i w każdym cyklu powraca jak bumerang. To tak jak kiedyś Bertha napisała, że nawet nie wie czy może zajść w ciążę. Ja wiem co czuje, bo też się nad tym zastanawiam. Chciałabym mieć gwarancję, że mogę i że kiedyś zajdę w ciąże. A tak to pozostaje mi tylko wierzyć. Wierzyć nie wiedząc ile czasu potrzeba na spełnienie marzenia i czy to kiedykolwiek nastąpi.
Wybaczcie mój wywód. Musiałam się wygadać. Choć wiem, że jeszcze nikła nadzieje jest póki @ nie ma. Jednak oswajam się z myślą, że tym razem znów się nie udało. Proszę nie odbierzcie tylko tego co napisałam jako tego, że chciałabym zobaczy ll a później żeby przyszła @ albo zajść w ciążę i ja stracić. Boże broń. Chciałabym tylko wiedzieć, że mogę. Nie wiem jak to inaczej wyjaśnić... Mam nadzieję, że nie zrozumiecie mnie źle ;*

To się rozpisałam. Wybaczcie kochane :*
Zaraz przyjeżdża do mnie koleżanka na paznokcie wiec smutki odejdą.
Miłej soboty :) i czekam na ll Marc, StorAnia, Emsi* (oczywiście nie muszą być dzisiaj:p)
Doriana jestem pewna, że na pewno Ci się uda ! [emoji8] ... I bardzo mi przykro, że musisz to przeżywać ... ściskam Cię mocno
A powiedz robiliście jakieś badania ? Wszystko jest ok?

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Dzięki dziewczyny za wsparcie, ale @@@ zrobiła mnie w konia. Dwa dni spóźnienia i jest dziś !
:no2:nie mam siły normalnie. Zaczynam 9 cykl, następna@ 25 luty.
Po miesiączce idę do lekarza, niech jeszcze coś duma. Mój na badania nasienia idzie, w ogóle jest kochany i mnie wspiera. Powiedział, że nawet ten "mukosolwan" dla mnie wypije.

Emsi, trzymam kciuki za Ciebie i wszystkie staraczki. Należy nam się dziewczyny.
Dzięki [emoji8] u nas tez badania nasienia jak @ jednak przyjdzie...powodzenia i wzorowych wyników życzę !!! [emoji6]

Ktoś pytał kiedy testuję.. chyba jednak się skuszę i zrobię jutro.. myślałam, że wytrzymam, ale nie dam rady. Chce wiedzieć, a nie robić sobie nadzieje i wczuwać się w każdy ból. To będzie 12dpo. Testy owu czekają, więc jak coś to się przydadzą w następnym cyklu ;)
Powodzenia Sylwka !!! Trzymam kciuki [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji6]

Dariana, bedzie dobrze! W końcu zobaczysz te upragnione dwie kreseczki !!
Kotek, a miałaś jakieś objawy wysokiej prolaktyny?
Sylwia, trzymam kciuki za test!!
Ja dzisiaj sama w domu z synkiem, od w domu od poniedziałku bo chory, ja od środy i dostajemy już do głowy!! A wszyscy zajęci nawet nie ma nas kto odwiedzić masakra co za dzień!! [emoji53]
Mififi04, widziałam wątek [emoji16] chciałabym bardzo tam trafić...
Cheebay, ja tez wysprzatalam mieszkanie, pranie powieszone i nie wiem co mam ze sobą zrobic [emoji53] 10 tc?! Kiedy to zleciało [emoji33]

reklama
Dariana, bedzie dobrze! W końcu zobaczysz te upragnione dwie kreseczki !!
Kotek, a miałaś jakieś objawy wysokiej prolaktyny?
Sylwia, trzymam kciuki za test!!
Ja dzisiaj sama w domu z synkiem, od w domu od poniedziałku bo chory, ja od środy i dostajemy już do głowy!! A wszyscy zajęci nawet nie ma nas kto odwiedzić masakra co za dzień!! [emoji53]
Mififi04, widziałam wątek [emoji16] chciałabym bardzo tam trafić...
Cheebay, ja tez wysprzatalam mieszkanie, pranie powieszone i nie wiem co mam ze sobą zrobic [emoji53] 10 tc?! Kiedy to zleciało [emoji33]

Słuchaj jeszcze nic straconego[emoji2]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry