reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Cholera! ale super wiadomość! Bulbasku gratuluję! i ogromnie wierzę w to, że się tym razem uda! :* <3
Choć jedna dobra wiadomość tego dnia..
Dzisiaj byłam u babci, to wiadomo.. Wygląda źle, chce mi się ryczeć! ;( Nie kontaktuje, łapie ostatnie oddechy..
Miłego weekendu dziewczyny.
Trzymaj się :( nigdy nie pogodzimy się z odchodzeniem najbliższych...

Cholera! ale super wiadomość! Bulbasku gratuluję! i ogromnie wierzę w to, że się tym razem uda! :* <3
Choć jedna dobra wiadomość tego dnia..
Dzisiaj byłam u babci, to wiadomo.. Wygląda źle, chce mi się ryczeć! ;( Nie kontaktuje, łapie ostatnie oddechy..
Miłego weekendu dziewczyny.
Trzymaj się jakoś kochana,bądź dzielna,ciesz się każdym dniem z babcią jaki by nie był,bo niewiadomo kiedy przyjdzie pora,całuje mocno

Dobra niech Ci bedzie :p
Marcjanno! ;)
Wiesz, że są kobiety które nie czują żadnych, najmniejszych objawów ciąży a w niej są?
Bez sensu jest to nakręcanie. Ja dziś pół dnia obmacywałam piersi czy nie bolą ;) tak je wygniotłam, że teraz bolą :D i niestety to nie przez ciążę tylko przez moją głupotę :p

Marcjanno! ;)
Wiesz, że są kobiety które nie czują żadnych, najmniejszych objawów ciąży a w niej są?
Bez sensu jest to nakręcanie. Ja dziś pół dnia obmacywałam piersi czy nie bolą ;) tak je wygniotłam, że teraz bolą :D i niestety to nie przez ciążę tylko przez moją głupotę :p
Ania teraz niech mąż wymasuje:)

reklama
Marcjanno! ;)

Hehe coś Ty, aż tak to nie robię :-) wogole nie macam sie i nie oglądam ich :p Hehehe pamiętaj w mojej 1 ciąży to fakt wyszedł test dzień przed @ a cycki bolały mnie okrutnie tylko tyle :-)

Do góry