reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

bertha :( :( kochana ja za 2 okresy zaczynam staranka, obyśmy razem były ciążówkami już niedługo!!!!!!!!
ps - ja też po 35 latach życia na tym ziemskim padole stałam się kociarą!!!!
mamy Ragdola - Cleo :)

melania - i to mi się podoba głowa do góry!

paraplu - ja z lodówką twż tak mam i z szafką gdzie są słodycze i cżipsy:)

lux
- co tam jak tam?? coś rzadziej zaczęłąś się udzielać? odpoczywasz więcej, pracujesz?

LASECZKI- meldować się raz dwa trzy! :p
a nie chce przykrosc sprawiac moim pisaniem o ciazy, tak pracuje nadal u jesli chodzi i samopoczucie to umieram

reklama
Fabimama u mnie wszystko ok czuje sie tak jakby dobrze ale mam caly czas podwyzszona temperature ponad 37.1'C i zauwazylam jakies problemy z pecherzem :hmm:
Test bede robila w sobote ...
Ja tam do cierpliwych naleze ....hehe jakos mnie nie rwie do powtorki ....:-)
Bertha masz racje poki @ nie ma jest nadzieja i ona jest najwazniejsza trzymam &&&&/kochana

Luxunia jak u Ciebie jak sie czujesz?
umieram jak zwykle, mdlosci mi zyc nie daja hihihi

Dziewczyny, wiem ze nie pisze duzo ale jak pisac to pisac.
Zrobilam dzisiaj test 12dpo I jest pozytywny, lekko ale kreseczka w ciagu minuty sie pojawila.
Wciaz sie boje uwierzyc.

Załączniki

• IMG_20160505_060717.JPG
    IMG_20160505_060717.JPG
    168,6 KB · Wyświetleń: 87
Fabiamama proszę wypisz mnie z listy staraczek bo dziś skończyła się moja przygoda . Nie jestem już staraczka. Poddalam się , poleglam. Będę zaglądać do Was jako Wasza koleżanka :)

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry