reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Hej hej! Ale psiórki fajne! Ja zdecydowanie jestem psiarą [emoji2] mam biszkoptowego goldena retrievera płci pięknej [emoji4]

Bertha tulam! Ehh..

Byłam dzisiaj u gina. Odebrałam wyniki cytologii - wszystko ok. Mam wrażenie, że lekarz nie bardzo wiedział co ze mną zrobić. W końcu orzekł, że progesteron mógłby być wyższy i dał mi duphaston. Mam magiczną tabletkę [emoji4] teraz muszę tylko uwierzyć, że to jest to![emoji4]

Fabimama u mnie wszystko ok czuje sie tak jakby dobrze ale mam caly czas podwyzszona temperature ponad 37.1'C i zauwazylam jakies problemy z pecherzem :hmm:
Test bede robila w sobote ...
Ja tam do cierpliwych naleze ....hehe jakos mnie nie rwie do powtorki ....:-)
Bertha masz racje poki @ nie ma jest nadzieja i ona jest najwazniejsza trzymam &&&&/kochana

Luxunia jak u Ciebie jak sie czujesz?

skaba - ja do somersby jabłkowego mam chipsy karbowane laysy zielona cebulka
madafaka nie umiem być twarda:p

spark, magoo, mamuniol, renata83, kruczyca, kotek87, panakotka, evitaj, maziajka, nessi
i te, które pominęłam;)

noszkurde czyżbyście miały tydzień majowy??? :p

Ja się melduję na dobranoc. Jutro chyba test zrobię. Będzie 28dc. Zła jak pies jestem bo się okazało że moja nuczycoelks ze szkoły połowę materiałów w ciągu roku mam nie dała i bite 3 godziny musiałam je wypełniać!!!! Wrrrr i jak tu się nie denerwować... szkole skończyłam miesiąc temu a tu taki cyrk.... dobranoc!

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry