reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Nadrobiłam :D
Właśnie jadę do dietetyka, sprawdzić na jej dokładnej wadze ile spadło. Na bank 5 kilo. Było 7 ale ostatni stres spowodował podjadanie i dooopa ;)
A na 15:40 ginekolog. Ciekawe co powie na to ostatnie usg. Szkoda, że nie mogłam sprawdź czy jajo pękło... ogromnym ograniczeniem jest brak kasy. Masakra.
Łódź ma być duuuża, bo w październiku będzie nas ogromny wysyp!!! :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Z firmy microlife :)
Mam ten sam [emoji6]
Emsi, Bulbasek, Spark i Marc trzymam mocno [emoji110][emoji110][emoji110] [emoji110] za pozytywy i również ślę fluidki
Ja tez poproszę fluidki [emoji6]
Zatem zostanmy z tym pozytywnym myśleniem [emoji4] [emoji4] [emoji4] w końcu ja też z października ... może się poszczesci [emoji7]
Trzymam kciuki ! [emoji110]️ ja miałabym termin na 29.10 także jeszcze mam szanse [emoji3]
Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mogłabyś pokazać co to za szczęśliwy termometr Ci tak dobrze zmierzył tempkę? :)
Jasne kochana proszę i on wcale nie kosztuje kokosów a mierzy bez zarzutów 1485347370861-397834760.jpg

Załączniki

• 1485347370861-397834760.jpg
    1485347370861-397834760.jpg
    34,8 KB · Wyświetleń: 86
Do góry