reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Tak sobie myślę, że my - staraczki bardziej przykładamy się do zdobywania nowej wiedzy, poszukiwania nowych rozwiązań, niż lekarze, którzy teoretycznie powinni mieć najświeższe informacje, najbardziej rzetelną wiedzę... a jedyne co potrafią doradzić to żeby się sexić? porażka... ciekawa jestem na jakiej podstawie ci "wszechwiedzący szamani medycyny" dochodzą do wniosku, że jesteśmy tak głupie i same na to nie wpadłyśmy... szlag mnie trafia... czeka się miesiącami w kolejce, robi tony badań prywatnie, żeby do "specjalisty" pójść z jak najbardziej kompletnym i aktualnym zestawem a "specjalista" doradza...współżycie. ręce i nogi opadają...

Zgodzę sie z Tobą w 100%...

reklama
Witam staraczki :)
Dolaczam do was w nadziei ze w tym roku zajde w ciążę ;)
To będzie moja trzecia. Z każdym dzieckiem staralismy się po pol roku. Dopiero od listopada/ grudnia moje cykle wróciły do normy po antykoncepcji.
Okres miałam 9.01, kolejny 7.02. W tym cyklu chyba przegapilam owu. Zobaczymy w lutym ;)
Gratulacje dla zafasolkowanych i trzymam kciuki za starających się ;)

Aniu, ja się cieszę, bo długo się spóźniała, mogę zacząć kolejny cykl :)

Wow, nie spodziewałaś się takiej rady, co? Myślę, że uratowała Wam tym całe starania, co byście bez niej zrobili? Gdyby nie powiedziała Wam, że trzeba współżyć, to pewnie byście tylko leżeli obok siebie i wysyłali plemnikową energię :p
Masakra. Skierowanie na badania nasienia też jest fajne. Oczywiście nie pójdzie na nie, bo nas nie stać... 625zł... aż mi się słabo zrobiło :(

Witam staraczki :)
Dolaczam do was w nadziei ze w tym roku zajde w ciążę ;)
To będzie moja trzecia. Z każdym dzieckiem staralismy się po pol roku. Dopiero od listopada/ grudnia moje cykle wróciły do normy po antykoncepcji.
Okres miałam 9.01, kolejny 7.02. W tym cyklu chyba przegapilam owu. Zobaczymy w lutym ;)
Gratulacje dla zafasolkowanych i trzymam kciuki za starających się ;)

Witaj :)

Masakra. Skierowanie na badania nasienia też jest fajne. Oczywiście nie pójdzie na nie, bo nas nie stać... 625zł... aż mi się słabo zrobiło :(

Grubo.....

Ten cykl był 31 dniowy, aż sama się zdziwiłam. Bałam się, że będzie się przedłużał, a nie mogłam wywołać że względu na badania, które miałam zrobić.
Dopiero zaczęłam brać donga, ale myślę, że zrobię wg rad @Spark czyli 1-16dc i tak samo zioła

No to Amerykę odkryła.
Nie dało jej do myślenia, że skoro się staracie jakiś czas o dziecko to raczej ten seks występuje? Jedyny plus, że zrobicie badania za darmo, hormony ważna sprawa, zwłaszcza z naszymi doleglosciami

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Szczególnie badanie nasienia... 625zł!!! :(

Kurcze właśnie nie dowierzam jeszcze. Obyście miały racje. Zrobię jeszcze za kilka dni test i oby była wyraźniejsza kreseczka [emoji6] sądzilam że albo będzie albo nie A tu taki psikus [emoji13]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tosz przecież jest[emoji3] cieszyć się a nie! :-)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Wyobraźcie sobie, wczoraj zamówiłam tego donga, wybrałam przesyłkę ekonomiczną, teraz sprawdzam status przesyłki, a ona jest już u mnie w mieście wydana do doręczenia! O 17:43 została zarejestrowana na poczcie, szok! Poczta polska ekonomicznym nadała szybciej, niż priorytetem, nie spodziewałam się :D

reklama
Do góry